Niclas Wahlgren avslöjar relationen mellan Tim och Oliver Ingrosso

Niclas Wahlgren avslöjar relationen mellan Tim och Oliver Ingrosso

Niclas Wahlgrens och Pernilla Wahlgrens söner Tim Wahlgren och Oliver Ingrosso är lika gamla – men trots detta umgås kusinerna inte mycket.
Nu berättar Niclas Wahlgren om deras relation.
– De är ganska olika så där, säger han i Bathina – en podcast.
Slå på ljud

Niclas Wahlgren, 55, är pappa till två söner. Med sin före detta fru Laila Bagge har han sonen Kit, 8, som då och då syns i sina föräldrars uppdateringar på sociala medier. Men Niclas har också sonen Tim Wahlgren, 31, som han fick under en tidigare relation med Mia Bodén.

Till skillnad från sin pappa Niclas Wahlgren och många av sina släktingar så har Tim Wahlgren valt att leva ett liv utanför offentligheten. Men då och då händer det att han dyker upp i någon av familjen Wahlgrens Instagram-flöden

Hyllningen till Benjamin Ingrosso: ”Ett geni”

Familjen Wahlgren gillar att umgås med varandra och visar ofta upp i sociala medier eller i serien Wahlgrens värld när de träffas. I Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast berättar Niclas Wahlgren bland annat att han ser sina syskon som några ut av hans bästa vänner.

LÄS MER: Därför är Niclas Wahlgren skriven med tv-profilen Caroline

Bathina Philipson frågar också om han har bra relation med sina syskonbarn och tv-profilen och radioprataren svarar att han och systersonen Benjamin Ingrosso umgås då de har musiken som ett gemensamt intresse. Han berättar också att han har skrivit två låtar tillsammans med Benjamin Ingrosso till hans kommande album på svenska.

– Han är ett sådant jäkla geni. Han har mer begåvning än vad vi alla har tillsammans, säger Niclas Wahlgren om sin systerson och fortsätter:

– Han är en av de mest ödmjuka människor jag någonsin har träffat som har den framgången som han har.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Niclas Wahlgrens avslöjande om släktrelationen

Bathina Philipson undrar om kusinerna umgås mycket med varandra.

– De är så utspridda. Det är väl Oliver, Pernillas äldsta son, och min äldsta son som är samma ålder. Men nej, de är ganska olika så där. Tim är lite mer akademiker och Oliver han är ju som oss, han håller ju på med musik och är dj. Och det är ju mycket mat och sådant där, han är en fantastisk kille han också, svarar Niclas Wahlgren.

Han berättar också att både Oliver Ingrosso och Tim Wahlgren har det väldigt trevligt när de träffas på födelsedagar och vid andra högtider. Men att de två kusinerna inte umgås till vardags.

FOTO: Cecilia Liljeton/Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har drabbats av corona

LÄS OCKSÅ: Därför har Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso delad vårdnad om hundarna

SENASTE NYTT!