Därför är Niclas Wahlgren skriven med tv-profilen Caroline Tarabocchia

Niclas Wahlgren

Foto: TT

Niclas Wahlgren står skriven på samma adress som en kvinna.
För Hänt berättar han nu sanningen om beslutet.

Niclas Wahlgren, 55, är känd från både tv och radio. Dessutom kommer han från en av Sveriges absolut kändaste familjer med föräldrar som Christina Schollin, 82, och Hans Wahlgren, 83.

Under årens gång har Niclas kärleksliv varit ett hett ämne. För sex år sedan skilde sig Niclas från Laila Bagge, 47, efter att de tillbringat fyra år tillsammans som gifta. Niclas har tidigare varit öppen med att det var Laila som valde att avsluta relationen – ett beslut som helt klart kändes i hjärtat. Tillsammans har Laila och Niclas den gemensamma sonen Kit, 9.

Några år senare fann Niclas kärleken i i fitnessprofilen Julia Friberg, 40. Relationen blev dock kortvarig och sedan starten på 2019 har Niclas kärleksliv varit ett mysterium. Trots att Niclas flitigt syns i tv-rutan och hörs i radion så har hans kärleksliv varit något han valt att hålla hemligt sedan en längre tid tillbaka.

Pernilla Wahlgrens avslöjade om Niclas Wahlgrens relationsstatus

Nyligen uppdagades det dock att Niclas har ett nytt förhållande – i alla fall enligt hans lillasyster Pernilla Wahlgren, 52. Det var i podcasten Wahlgren & Wistam som Pernilla plötsligt kom in på att Niclas är lik skådespelaren Brad Pitt.

– Tyvärr är ju Nicke inte singel då men annars så har jag en brorsa som är lik Brad Pitt, sa Pernilla i poddavsnittet som släpptes under helgen.

Vem den lycklige som fångat Niclas hjärta är står fortfarande oklart.

Därför ser Niclas ut att bo med tv-profilen Caroline Tarabocchia

Sedan en tid tillbaka är Niclas skriven på samma adress som en kvinna – Caroline Tarabocchia, 28. Tidigare har Caroline sökt kärleken i tv, år 2017 medverkade hon nämligen i TV4:s Bachelor där hon dejtade Niclas Lij.

Caroline Tarabocchia medverkade i Bachelor 2017

Foto: TV4

När Hänt når Niclas Wahlgren förklarar han den verkliga relationen till tv-profilen. Det är nämligen ingen romans utan Niclas och Caroline är bara vänner som för tillfället är skrivna på samma adress.

”Vi har ingen relation men hon är skriven här tillfälligt för att hon inte har egen bostad att skriva sig i för tillfället.Vi vänner och vänner gör sånt för att underlätta för varandra”, skriver Niclas i ett meddelande till Hänt.

Hänt har utan framgång sökt Caroline Tarabocchia.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens son Tim har vuxit upp – så ser han ut idag

Senaste nytt