Pernilla Wahlgrens avslöjande om Niclas kärleksliv: ”Inte singel”

Pernilla Wahlgren och Niclas Wahlgren

TT
Niclas Wahlgren vill inte prata öppet om sitt kärleksliv.
Men nu avslöjar Pernilla Wahlgren sin storebrors nya relation.
– Inte singel, säger Pernilla i Wahlgren & Wistam.

Niclas Wahlgren, 55, kommer från en av Sveriges absolut kändaste familjer. Trots att han sedan barnsben varit en del av offentligheten är han inte allt för mycket för att berätta om sitt privatliv utåt.

Niclas Wahlgrens plötsliga uppbrott från Julia Friberg

För sex år sedan skilde sig Niclas från tv- och radioprofilen Laila Bagge, 47, efter att de tillbringat fyra år tillsammans som gifta. Uppbrottet tog hårt på Niclas, som tidigare har berättat att det var Lailas beslut att avsluta relationen.

– Det är tufft som fan att bli lämnad och jag märker att Laila går vidare, har Niclas tidigare sagt till Aftonbladet.

Idag har Niclas och Laila däremot en god relation och lever ett varannan vecka-liv med den gemensamma sonen Kit, 9.

Efter skilsmässan fann Niclas kärleken i fitnessprofilen Julia Friberg, 40. På sina sociala medier delade Niclas med sig av pussbilder och relationen såg ut att vara väldigt seriös men i början på 2019 tog fick kärleken ett abrupt slut.

Sedan uppbrottet från Julia har Niclas kärleksliv varit väldigt hemlighetsfullt. Det har faktiskt varit oklart om han lever som singel eller har funnit någon ny kvinna i sitt liv. Niclas har även bestämt sig för att inte dela med sig av några uppdateringar om kärlekslivet överhuvudtaget.

Pernilla Wahlgrens avslöjande om Niclas kärleksliv

Men någon annan som nu nämner ämnet är lillasyster Pernilla Wahlgren, 52, som driver podcasten Wahlgren & Wistam med Sofia Wistam, 54. I ett nytt avsnitt kommer Pernilla in på sin brors likhet med Hollywood-stjärnan Brad Pitt.

– Han kan vara väldigt lik min brorsa Niclas om jag ska vara ärlig. Vissa bilder på dem två är jättejättelika. Jag vet att Brad gjorde någon reklam för någon parfym och var på storbilder på stan. Jag bara men Nicke det ser ut som du? För att dem var så lika, säger Pernilla och fortsätter:

– Sen finns det en app nu där man kan stoppa in sitt eget ansikte i filmkaraktärer och vara med i en filmscen eller en video. Då gjorde jag så att min pappa blev Brad Pitt och det var väldigt roligt men sen gjorde Nicke samma sak så han blev Brad Pitt. Men det var inte ett dugg roligt för det var som att det var Brad Pitt.

I samma veva passar Pernilla på att avslöja Niclas civilstatus.

– Tyvärr är ju Nicke inte singel då men annars så har jag en brorsa som är lik Brad Pitt.

Vem det är som fångat Niclas hjärta är dock oklart.

LÄS OCKSÅ: Julia Fribergs ord om relationen med Niclas Wahlgren

Senaste nytt