TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Fribergs ord om relationen med Niclas Wahlgren

13 sep, 2020 
Linnea Lundgren
Julia Friberg
Julia Friberg var namnet på allas läppar då Niclas Wahlgren under förra året avslöjade att han hade ett förhållande med trebarnsmamman från Jönköping. Nu berättar Julia om livet efter strålkastarljuset.
✔︎ Sanningen bakom relationen med Niclas Wahlgren.
✔︎ Egna orden om sorgen efter tragiska dödsfallet.
Annons

Julia Friberg, 41, berättar i en exklusiv intervju med Hänt om sanningen bakom relationen med Niclas Wahlgren, 55.

Julia Friberg och Niclas Wahlgren

Julia Friberg gick från privatperson till superkändis på bara några timmar när Niclas Wahlgren avslöjade att de var ett par. Hela förra året kunde man läsa metervis med löpsedlar om hennes och Niclas romans. Men hur vad det egentligen?

Faktum är att relationen inte alls var speciellt långvarig. Niclas kontaktade Julia i slutet av 2018 och trots att hans Instagramflöde fylldes med pussbilder och mysiga hemmakvällar träffades paret inte så många gånger.

https://www.instagram.com/p/Bq6iW18nNlg/?utm_source=ig_embed

– Det var väl tre gånger vi sågs. Jag lever ett helt annat liv nu men vi sågs inte alls många gånger, säger Julia när Hänt pratar med henne.

Annons

Trots det såg Julia verkligen en framtid med Niclas och då hans känslor plötsligt kallnade och relationen dog ut var hon förvånad.

– Ja, han sa ju i intervjuer att han förklarat varför det hade tagit slut. Men den enda förklaringen jag fick var väl att det var slut typ. Men som sagt, det är ingenting jag går och tänker på idag. Jag har gått vidare.

Julia Fribergs ord om stora sorgen

Året började jobbigt för Julia med alla rubriker som skrivits om henne och Niclas och coronakrisen som påverkade hennes arbete som personlig tränare. Så i våras kom ytterligare ett sorgebesked när hennes farmor gick bort efter en tids sjukdom.

– Det var otroligt tufft. Min farmor var allt för mig. Efter mina föräldrar var hon nummer ett. Jag var alltid hos farmor och farfar när jag var liten och vi hade sommarställe på samma ställe. Det var fruktansvärt.

Men mitt i sorgen kunde Julia ändå se något fint i att hon fick vara med sin farmor under hennes sista tid i livet.

– Hon låg på sjukhus i en vecka och vi satt och vakade över henne. På grund av corona fick vi inte vara alla därinne samtidigt utan gick som i skift. Men jag är väldigt tacksam för att jag fick den stunden med henne och jag känner att hon är med mig fortfarande.

Annons