Därför väljer Niclas Wahlgren att hålla kärlekslivet privat

Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgrens kärleksliv har skapat stora rubriker genom åren.
I en intervju med Aftonbladet berättar han nu om sitt nya beslut gällande privatlivet.
– Jag ska aldrig göra om det, säger Niclas.

Det har gått sex år sedan Niclas Wahlgren och Laila Bagge gick skilda vägar efter fyra år som gifta. Deras skilsmässa skapade stora rubriker landet över, och Niclas har många gånger pratat öppet om sin stora sorg över att kärlekshistorien slutade som den gjorde.

– Det är tufft som fan att bli lämnad och jag märker att Laila går vidare. Det är min akilleshäl, jag älskar henne till döds fortfarande, och det måste vara jättejobbigt för henne också. Jag tycker att det är fruktansvärt att det blev så här, sa han då i en intervju med Aftonbladet.

Tiden efter skilsmässan var minst sagt tuff för Niclas, men i en ny intervju med Aftonbladet kan han idag avslöja att relationen till den tidigare kärleken idag är helt okej.

– Vi umgås inte av naturliga skäl eftersom vi inte är tillsammans. Men det finns inget tjafs mellan oss, vi har inget att tjafsa om. Både Laila och jag har kommit längre och det finns ingen anledning att söka efter konflikter, säger han.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Niclas Wahlgrens nya orden om kärlekslivet

Det är i samma intervju som radioprofilen får frågan om han är singel eller inte, men när han svarar gör han ett tydligt statement.

– Den frågan sparar jag till min lilla privata box, säger han.

Niclas Wahlgren har nämligen bestämt sig för att inte svara på frågor gällande sitt kärleksliv och relationer. Anledningen är att han har tröttnat på att allt han säger ska bli rubriker, och därför har han valt att i fortsättningen hålla sånt för sig själv. För tidningen berättar han:

– Jag har inget behov av att prata om det i press, det blir så geggigt. Om man pratar i en intervju och det blir ett namn då blir det större, säger han innan han fortsätter:

– Har jag gjort det förut ber jag om ursäkt, jag ska aldrig göra om det.

Tidningen säger då att de tolkar hans svar som att han faktisk träffar någon just nu varpå han svarar:

– Ni får tolka det hur ni vill…

Men trots att Niclas inte vill gå in på sitt kärleksliv kan han ändå avslöja att han är på en väldigt bra plats i livet just nu.

– Jag är på en väldigt bra plats i livet och jag är lycklig av många anledningar, jag är frisk, jag har det bra på jobbet och bra hemma, säger Niclas Wahlgren.

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens sorg över Laila Bagges familjebeslut

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens medverkan i Wahlgrens värld – återförenas med Pernilla

FOTO: TT

Senaste nytt