LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Niclas Wahlgrens medverkan i Wahlgrens värld – återförenas med Pernilla

23 okt, 2020 
Pernilla Wahlgren och Niclas Wahlgren
Syskonen Niclas och Pernilla Wahlgren syntes i tv-rutan tillsammans när de gjorde barnprogrammet Nicke och Nilla.
Nu, 16 år senare, jobbar de återigen framför kamerorna ihop.
Annons
Allt om Niclas WahlgrenBrand logo
Allt om Niclas Wahlgren

Pernilla Wahlgren, 52, lever ett liv i offentligheten och tillsammans med Bianca Ingrosso, 25, kan fansen varje torsdag ta del av deras liv i Wahlgrens värld. Familjens egna reality-serie handlar främst om Pernilla och Bianca och ibland syns även andra familjemedlemmar och vänner.

I torsdagens avsnitt medverkar, till tittarnas stora förvåning, Pernillas storebror Niclas Wahlgren, 55. Niclas är den enda i familjen Wahlgren som medvetet valt att inte synas i showen, och vid flera tillfällen har han även bett om att få klippas bort.

Men nu har han alltså ändrat uppfattning kring sin medverkan och visar glatt upp sina styrkor som personlig tränare.

Niclas Wahlgrens relation till Pernilla

Trots att storebrodern hittills valt att inte medverka i realityserien, så har syskonen en god relation till varandra ändå. De är väldigt tighta och umgås en hel del, när kamerorna inte är på. I en intervju med Aftonbladet har Niclas tidigare berättat om sin relation med Pernilla.

Annons

– Finns det någon som står mig närmast i livet så är det min syrra. Vi är ganska yviga i familjen Wahlgren. Vi går verkligen all in i saker, vi räds inte för att säga som man tycker, sa han till tidningen då.

Utbildad till personlig tränare

Förutom att sända radio på NRJ på eftermiddagarna så är Niclas också väldigt engagerad i träning. Förra året utbildade han sig till personlig tränare och har nu tagit sig an den svåra utmaningen att träna sin lillasyster.

Pernilla har många gånger sagt att hon avskyr att träna och kan inte förstå hur vissa människor kan längta efter att gå till gymmet.

– Pernilla tror nog att jag vill köra skiten ur henne. Men där har hon så fel. Jag vill att hon ska tycka att ”det här var ju kul”, förklarar Niclas i Wahlgrens värld.

Anledningen till att Niclas nu plötsligt valt att synas i Wahlgrens värld, efter alla dessa år, är fortfarande oklar. Men när Hänt når producenten för realityserien förklarar hon att alla i familjens närvaro medverkar om de vill.

”Wahlgrens värld kretsar kring Pernilla och Bianca. Personer i deras omgivning medverkar om de vill, kan och har möjlighet”, skriver nu Wahlgrens världs pressansvarige Mathilde Albinsson i ett meddelande till Hänt.

FOTO: CARL-JOHAN SÖDER CJS, Charlotte Brunzell/TT

Annons