Niclas Wahlgrens son Tim har vuxit upp – så ser han ut idag

Niclas Wahlgren och Tim Wahlgren

Niclas Wahlgren är pappa till två söner.
Äldsta sonen Tim Wahlgren nu 31 år gammal – så här ser han ut idag!
Allt om Niclas Wahlgren
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Christina Schollin och Linus Wahlgren – de är alla en del av kändisfamiljen Wahlgren-Ingrosso. Listan slutar inte heller där utan det finns många fler kända ansikten som tillhöra släktträdet.

Familjemedlemmarnas beslut för serien

I Wahlgrens värld är det främst Pernilla och dottern Biancas liv som tittarna får ta del av. Men även många utav de andra dyker titt som tätt upp i programmet. Några som dock inte syns allt för ofta är Pernillas bröder Linus Wahlgren och Niclas Wahlgren och det finns faktiskt en viss anledning till det.

–  Man får inte förknippa Wahlgrens värld med att det handlar om alla Wahlgrenare. Det är Pernillas familj, den delen av Wahlgren. Och mamma, som gillar att vara med och synas också. Hade jag fått den lönen de får, då hade jag ställt upp direkt, har Niclas tidigare sagt till Expressen.

Linus däremot har varit tydlig med att han gärna håller sitt privatliv privat. Som skådespelare är det just att agera framför kameran som lockat Linus, inte att visa upp sitt egna liv.

Niclas Wahlgrens äldsta son

Niclas Wahlgren är pappa till två söner. Tillsammans med exfrun Laila Bagge har han sonen Kit, 8, som då och då syns i sina föräldrars uppdateringar på sociala medier. Men Kit är inte Niclas första barn han har nämligen även sonen Tim Wahlgren, 31, som han fick under en tidigare relation med Mia Bodén.

Likt sin pappa har både Kit och Tim även varit frånvarande med sin medverkan i Wahlgrens värld. Faktum är att Tim valt att leva ett liv utanför offentligheten – tillskillnad från många av hans släktingar.

Under Tims uppväxt dök han dock upp då och då tillsammans med sin pappa på offentliga tillställningar.

Tim Wahlgren och Niclas Wahlgren

Tim och pappa Niclas på premiär 2005. Foto: Cecilia Liljeton/TT

Så ser Tim Wahlgren ut idag

Men än idag händer det att Tim plötsligt dyker upp på någon bild. I samband med att han precis fyllde år så beslutade sig farmor Christina Schollin att dela med sig av ett gäng nya bilder på barnbarnet.

”I dag säger vi grattis till vårt äldsta barnbarn: Fina fina Tim. Snygg kille – men då har han att brås på: Pappa Niclas och naturligtvis gulliga Mamma Mia”, skriver Christina med en hel rad av hjärtan.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens markering mot dottern Bianca Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens starka ord efter händelsen med sonen Kit

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN