Pernilla Wahlgrens markering mot dottern Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Nyligen tog sig Bianca Ingrosso an ett nytt tv-uppdrag.
Inför att programmet skulle visas kunde mamma Pernilla Wahlgren inte hålla sig ifrån att skriva en vass pik gällande dotterns medverkan.
Annons

Ännu en säsong av Wahlgrens värld är i gång och under torsdagarna kan nu tv-tittarna få hänga med i Pernilla Wahlgren, 52, och Bianca Ingrossos, 25, fartfyllda liv. Precis som vanligt utlovas säsongen bjuda på både skratt och tårar.

Biancas barnplaner med Phillipe

Bianca och Pernilla som tidigare varit öppna med att de haft en komplicerat relation som kantats av mycket bråk har på senare dar kommit att bli nära vänner. Förutom att vara mamma och dotter beskriver de sig även som bästa vänner.

Annons
Annons

Bianca själv är nu själv sugen på att utöka familjen och ta sig an rollen som mamma. I en tidigare intervju med Hänt avslöjade hon planerna på att skaffa barn med pojkvännen Phillipe Cohen, 26.

– Det ska också passa in i livet och jag vill vara med bästa mamman som jag kan vara. Jag vill vara redo, och jag och Phillipe vill vara det bästa vi kan vara. Så jag försöker ta ett moget beslut, men om jag fått välja hade jag haft fem barn redan nu, sa då Bianca till Hänt.

Annons

Även Pernilla Wahlgren uttryckte sin stora längtan efter att få bli mormor. Eftersom Bianca är den enda av hennes fyra barn som just nu är i en relation menade hon dock att det såg ut att få dröja.

Pernillas vassa pik mot Bianca

Att medlemmarna i familjen Wahlgren-Ingrosso har en viss jargong med varandra har hon inte undgått någon. Relationen är nära och det kan skämtas både om det ena och det andra.

Inför att Bianca nyligen skulle medverka i David Hellenius program Hellenis Hörna passade mamma Pernilla på att pika dottern ordentligt i offentligheten. Inför premiär av programmet härom veckan delade David nämligen med sig av ett inlägg på Instagram där han uppmuntrade följarna till att titta.

Annons

IKVÄLL kl 20 på fyran är det äntligen säsongspremiär för Hörnan! Vi öppnar med tre riktigt bra gäster Måns Zelmerlöw, Bianca Ingrosso och Siw Malmkvist! Hoppas ni tittar!”, skrev då programledaren till en bild på sig och gänget.

I kommentarsfältet syntes snabbt många exalterade tittare som såg fram emot premiären. Även Pernilla visade sig dyka upp bland kommentarerna men det var inte just hennes dotter som skulle få henne att slå sig ner framför tv:n och kolla på programmet.

”Härligt! Klart jag måste kolla! Måns Zelmernlöw är ju med!!”, skriver Pernilla i en kommentar.

Piken mot Bianca visar sig roat många, kommentaren har nämligen hela 830 gillar-markeringar i skrivande stund.

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga förvandling

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens avslöjande om Lovisa Worges kärleksliv

FOTO: Björn Lindahl/TT/Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…