Pernilla Wahlgrens avslöjande om Oliver Ingrossos kärleksliv

Pernilla Wahlgren och Oliver Ingrosso

Foto: TT

Oliver Ingrosso lever ett hemlighetsfullt liv utanför rampljuset.
Men nu avslöjar mamma Pernilla Wahlgren sonens relationsstatus.
Grattis”, skriver Pernilla på Instagram.

Stora delar av familjen Wahlgren-Ingrosso delar flitigt med sig av sina liv i tv-program och sociala medier. I Wahlgrens värld får tv-tittarna ett riktigt djupdyk in i Pernilla Wahlgren, 52, och Bianca Ingrossos, 25, liv. Både när det blir skratt och tårar är kameran med och fångar vad som sker i deras liv. Pernillas kärleksliv har även varit ett hett ämne i serien då hon varit singel under flera års tid och Bianca ständigt peppar henne för att hitta mannen i hennes liv.

Även Biancas relation med Phillipe Cohen har tittarna fått hänga med i då paret flertal gånger under programmets gång brutit upp och sedan blivit tillsammans igen.

Benjamin Ingrosso hade tidigare ett förhållande med influencern Linnea Widmark som då även syntes i Wahlgrens värld. Efter uppbrottet med Linnea har Benjamin sjungit om sitt kärleks och uppbrott. Nyligen öppnade han även upp om känslorna över att bli lämnad i TV4:s Så mycket bättre.

LÄS MER: Åsa Ingrosso i tårar efter sonens nya läkarbesked

Oliver Ingrossos långa relation med ex-flickvännen Johanna

Pernillas barn är alltså väldigt öppna med att berätta om sina kärleksliv men det finns faktiskt en av sönerna som lever annorlunda. Äldsta sonen Oliver Ingrosso, 30, skiljer sig markant från syskonen och lever istället ett liv utanför rampljuset. Det är endast vid få tillfällen som han synts till i programmet. Oliver är inte heller en speciellt aktiv användare av sociala medier – och hans kärleksliv har varit hemligt sedan länge.

Det som är känt är att han tidigare haft en relation med Johanna Lidefelt, vilket är något som Bianca för flera år sedan bloggat om.

”Johanna och Oliver har varit ihop i sex hela år även fast de bara är 23 år gamla. Och Johanna har blivit som min syster jag aldrig haft, skrev Bianca Ingrosso då i ett inlägg på sin blogg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så ser Oliver Ingrossos relationsstatus ut idag

Men hur Olivers kärleksliv sett ut under de senaste åren har varit relativt oklart då han själv inte pratat om det. Men nu väljer mamma Pernilla att avslöja sonens relationsstatus.

Det är i ett inlägg på Instagram som Pernilla gratulerar Oliver till att vara singel. Den 11 november var det nämligen alla singlars dag, vilket Pernilla valde att uppmärksamma med en bild på sig, Oliver, Benjamin och Linus Wahlgren – ett helt gäng med singlar.

”I dag är det Internationella SINGEL-DAGEN! Så GRATTIS till oss då, grabbar!”, skriver Pernilla till bilden.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens ord till Phillipe Cohen – efter Biancas abort

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws lycka efter hustrun Ciaras offentliga kärlekshälsning

FOTO: TT