Måns Zelmerlöws lycka efter hustrun Ciaras offentliga kärlekshälsning

Måns Zelmerlöws lycka efter hustrun Ciaras offentliga kärlekshälsning

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson Zelmerlöw har varit gifta i ett år.
Nu reagerar sångaren efter att hans fru skrivit en offentlig kärlekshälsning på Instagram.
”Finaste du sagt”, skriver han.
Måns Zelmerlöws egna ord om sjukdomskampen med sonen Albert
Slå på ljud

Ett år har gått sedan den folkkära artisten Måns Zelmerlöw och den brittiska skådespelaren Ciara Janson Zelmerlöw gifte sig. De hade då varit ett par i flera år och blev man och hustru framför familj och vänner på en ö i Kroatien där de också förlovade sig. Som väntat var bröllopet otroligt kändistätt och bland de många stora namn som var på plats fanns bland annat Carola, Sarah Dawn Finer och Oscar Zia.

Idag bor Måns och Ciara i England tillsammans med deras gemensamma son Albert och Ciaras son Archie, som hon har från en tidigare relation, och i somras avslöjade paret att ännu ett barn var på väg. Men saker och ting blev allt annat än de tänkt sig.

I början av augusti delade Ciara nämligen med sig av ett minst sagt tungt inlägg på Instagram efter flera dagars tystnad. I inlägget berättade hon att hon drabbats av ett missfall, och skrev om den stora sorgen det innebar.

”Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”, skrev hon innan hon fortsatte:

”Jag kommer att ta en paus från sociala medier för att bearbeta allt, läka och tillbringa tid med min älskade familj. Tack för alla gratulationer, det har bara inte varit vårt år.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Måns Zelmerlöws lycka efter Ciaras hälsning

Men utöver allt som har hänt har det även varit en pandemi som ställt till det för paret. Den senaste tiden har de nämligen inte kunnat spendera så mycket tid med varandra som de önskat. Anledningen är att Ciara håller hus i England medan Måns är i Sverige, och på grund av de strikta corona-restriktionerna kan de inte resa emellan.

I ett inlägg på Instagram skriver Ciara om saknaden efter sin make. Det är under en bild på när paret ligger och myser i en solstol som hon skriver:

”Saknar min person. Räknar ner dagarna / veckorna / månaderna. Ain’t no closing borders gonna keep me from gettin ’to you babe. (Sjunger till melodion av ‘Ain’t No Mountain High Enough’, obviously).”

Och i kommentarsfältet har såklart Måns svarat på den fina kärlekshälsningen.

”Det kan nog ha varit det absolut finaste du sagt till mig! Kom till mig nu!”, skriver han följt av massa röda hjärtan.

Många av Ciaras följare passar även på att hylla paret.

”Ni är så fina tillsammans”, skriver blandat annat en.

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws egna ord om sjukdomskampen med sonen Albert

LÄS OCKSÅ: Ciara Zelmerlöws tårar efter orden om 6-årige sonen Archie

FRÅN FÖRSTASIDAN