Ciara Zelmerlöws tårar efter orden om 6-årige sonen Archie

Måns Zelmerlöw, Ciara Janson

För sex år sedan födde Ciara Zelmerlöw sitt första barn, sonen Archie.
Nu berättar hon om den starka kärleken till pojken.
– Han är det absolut bästa som finns, skriver Ciara.
Allt om Ciara Zelmerlöw
Slå på ljud

För snart ett år sedan gifte sig artisten Måns Zelmerlöw, 34, med sin Ciara Zelmerlöw, 33. Paret träffades på ett bröllop 2016 och till en början pendlade de mellan Storbritannien och Sverige för att vara med varandra. När Ciara blev gravid med deras första gemensamma barn, Albert, 2, bestämde sig Måns för att lämna sitt hemland bakom sig.

Numera bor Måns och Ciara ihop med Albert och Ciaras son Archie, 6, som hon har sedan en tidigare relation, i London. Under somrarna brukar de dock åka till Måns sommarställe i Sverige.

Tidigare har makarna pratat om att de vill bo i Sverige permanent, men nyligen avslöjade Ciara att de har skrotat den planen.

”Det är lite svårt just nu när pojkarna går i skolan i Storbritannien och på grund av mitt jobb”, skrev Ciara på sin Instagram story i juni.

Måns Zelmerlöw om bonussonen

Måns Zelmerlöw har med tiden fått en väldigt fin relation till Ciaras äldsta son, Archie. Efter att lillebrodern föddes blev sammanhållningen i familjen ännu starkare.

– Från att bara ha varit mammas pojk­vän har jag blivit mycket mer av en pappa­figur, utan att klampa på hans pappas tår, har artisten tidigare berättat i en intervju med Expressen.

Archies biologiska pappa bor en kvart ifrån dem i London och alla verkar komma bra överens.

– Vi kan verkligen umgås tillsammans. Det är få förunnat och väldigt roligt och viktigt för Archie, sa Måns i samma intervju.

Ciaras tårar efter orden om sonen

I veckan fyllde Ciara Zelmerlöws äldsta son sex år. I ett personligt och öppenhjärtligt inlägg på Instagram berättar hon om känslorna inför den stora dagen.

”Jag började gråta innan jag ens började skriva den här texten. Löjligt”, skriver Ciara och fortsätter sedan:

”Han är min bästa vän. Han har lärt mig allt jag kan. Jag trodde aldrig att det kunde vara så underbart och utmanande att vara mamma innan den här speciella killen föddes”.

Pojkens födelsedag verkar onekligen ha gjort mamma Ciara väldigt känslosam.

”Han är allt. Han är det absolut bästa som finns och vi har sån tur som får kalla honom vår. Jag älskar dig mer än jag någonsin skulle kunna beskriva”.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

”Ingen var mer stolt än jag”

På Archies födelsedag åkte familjen till en äventyrspark och hade en mysig heldag tillsammans. På sitt Instagram-konto berättar Måns Zelmerlöw att bonussonen var väldigt modig under besöket.

”Vår sexåring struntade i alla sina rädslor och bestämde sig för att prova höghöjdsbanan med en säkerhetslina, och ingen var mer stolt än jag!”, skriver han.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN