Artikeln innehåller reklamlänkar

Första bilderna från Måns Zelmerlöw och Ciara Jansons bröllop

Första bilderna från Måns Zelmerlöw och Ciara Jansons bröllop

Måns Zelmerlöw och kärleken Ciara Janson är nu äkta makar. Under ett romantiskt bröllop i Kroatien sa de ja till varandra inför familj och vänner – här är de första bilderna från ceremonin.
Måns Zelmerlöws ärliga ord om första tiden med sonen: ”Fruktansvärt jobbigt”
Slå på ljud

Artisten Måns Zelmerlöw, 33, träffade sin stora kärlek tillika skådespelaren Ciara Janson, 32, på ett bröllop sommaren 2016 och föll pladask. Sedan dess har paret tagit en rad stora steg i relationen. De har hunnit flytta ihop i London, förlova sig och skaffa sitt första gemensamma barn – sonen Albert, 1. Måns är även bonuspappa till Ciaras son Archie, som hon har sedan ett tidigare förhållande.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Det var under en semester till Kroatien 2017 som Måns Zelmerlöw frågade om Ciara ville gifta sig med honom. På knä med en gitarr i handen ställde han den stora frågan och fick ett solklart ja till svar.

Efter frieriet spirade kärleken mellan dem och Ciara Janson beskrev sig själv som den lyckligaste tjejen på jorden. Och nu, två år senare, kan de äntligen titulera sig själva som man och hustru.

Vackra bröllopet mellan Måns och Ciara

En av gästerna på bröllopet var ingen mindre än artisten Carola Häggkvist, 52, som flitigt delade med sig av bilder från ceremonin på sin Instagram story. En av bilderna visar en glas Måns Zelmerlöw som inväntar sin blivande hustru.

Måns Zelmerlöw bröllop

Måns Zelmerlöw inväntar sin blivande hustru.

Carola har även delat med sig av ett bildspel som visar när flera av gästerna håller tal under ceremonin. I kommentarsfältet väller nu gratulationerna in:

”Wow!”, skriver en person i en kommentar.

”Grattis till brudparet”, skriver en annan.

Därför gifte de sig i Kroatien

Det spekulerades länge kring var och när giftermålet skulle ta plats. När sonen Albert var tre månader gammal följde han med mamma Ciara, pappa Måns och storebror Archie på en resa till Kroatien – och då började fansen lägga ihop ett och ett. Genast började det ryktas om ett bröllop, men Måns svarade då via sin presskontakt att så inte var fallet.

– De ska inte gifta sig nu, det dröjer i alla fall ett år. Men paret kommer att gifta sig förr eller senare. Inte just nu eller under den här årstiden, sa presskontakten Helene Wigren till Expressen sommaren 2018.

Det skulle dröja fram tills i mars i år innan Ciara Janson avslöjade att fansen hade rätt genom att lägga ut en bild av inbjudningskorten till bröllopet på Instagram.

”Det här året är typ, riktigt speciellt. Så glad över att dela vår vackra beställda bröllopsinbjudningar mer er”, skrev Ciara i inlägget på Instagram.

Inbjudningskorten avslöjade även att bröllopet skulle äga rum under sommaren. Och nu är de gifta och fortsätter sin kärleksaga som äkta makar!

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN