Artikeln innehåller reklamlänkar

Ciara Jansons ärliga ord inför bröllopet med Måns Zelmerlöw

Ciara Jansons ärliga ord – veckor innan bröllopet med Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöws fästmö Ciara Janson befinner sig just nu i Sverige för att göra ett par ärenden inför parets stundande bröllop. Bland annat ska hon hämta ut sin bröllopsklänning, som hon nu beskriver med ärliga ord.
Följarna häpnar efter Måns Zelmerlöws nya bild på sonen – 1 år efter födseln: ”Så lik dig!”
Slå på ljud

Två år har gått sedan artisten Måns Zelmerlöw, 33, förlovade sig med sin stora kärlek Ciara Janson, 32. Det var när paret var på semester i Kroatien som Måns gick ner på knä med en gitarr i handen, och svaret på den stora frågan blev ett rungande ja.

Efter frieriet spirade kärleken mellan dem och Ciara Janson beskrev sig själv som den lyckligaste tjejen på jorden. Kort därefter kunde paret även avslöja att de väntade sitt först gemensamma barn och till världen kom sonen Albert, som nu hunnit fylla ett år.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

När Albert var tre månader gammal fick han följa med mamma, pappa och storebror Archie på semester till Kroatien. Fansen var då snabba med att uppmärksamma att de åkt till samma ställe där Måns gått ner på knä ett år tidigare. Det började då spekuleras om ett bröllop, men Måns svarade då via sin presskontakt att så inte var fallet.

– De ska inte gifta sig nu, det dröjer i alla fall ett år. Men paret kommer att gifta sig förr eller senare. Inte just nu eller under den här årstiden, sa presskontakten Helene Wigren till Expressen.

Det skulle dröja fram tills i mars i år innan Ciara Janson avslöjade att fansen hade rätt genom att lägga ut en bild av inbjudningskorten till bröllopet på Instagram

”Det här året är typ, riktigt speciellt. Så glad över att dela vår vackra beställda bröllopsinbjudningar mer er”, skrev Ciara i inlägget på Instagram.

Inbjudningskorten avslöjade även att bröllopet skulle äga rum under sommaren.

Parets förberedelser i Sverige inför bröllopet

Bröllopet närmar sig nu med stormsteg och på Instagram skriver Ciara Janson att hon och familjen rest till Sverige för att fixa inför bröllopet. I en story på Instagram avslöjar hon sin entusiasm över att äntligen få hämta ut bröllopsklänningen.

”En rutt till Stockholm för att hämta ut klänningen!!!”, skriver hon och lägger till ett par ärliga ord om klänningens passform:

”Men den passar inte”.

Ciara Janson delar även med sig av videoklipp på vad resten av familjen har roat sig med under tiden hon hämtat ut klänningen – nämligen besökt ett nöjesfält, som till synes verkar vara Liseberg i Göteborg.

FOTO: TT/Karin Törnblom

FRÅN FÖRSTASIDAN