Måns Zelmerlöws egna ord om sjukdomskampen med sonen Albert

Måns Zelmerlöw, Ciara och sonen Albert

TT/Instagram

Makarna Måns och Ciara Zelmerlöw har nyligen gått igenom en tuff tid med deras tvåårige son Albert.
Nu berättar artisten om kampen.
Det har inte varit de enklaste dagarna”, skriver han på Instagram.

Måns Zelmerlöws egna ord om sjukdomskampen med sonen Albert
Slå på ljud

Den folkkära artisen Måns Zelmerlöw, 34, fann för flera år sedan kärleken i Ciara Zelmerlöw, f.d Janson, 33. Sommaren 2019 blev de äkta makar under en romantisk ceremoni i Kroatien med solnedgången bakom sig. På samma plats hade Måns året innan gått ner på knä och friat.

Paret har en gemensam son, Albert, 2. Sedan tidigare har Ciara även sonen Archie, 5, och tillsammans bor familjen i en villa strax utanför London. Men de tillbringar även gärna sin tid i Sverige, speciellt under sommarhalvåret.

Även hösten ser nu ut att innebära många Sverige-besök för Måns då han är aktuell med en ny julshow tillsammans med Per Andersson och dessutom ska sitta i juryn under TV4:s nya satsning Masked singer.

Stora tragedin efter familjeavslöjandet

I juli berättade Måns och Ciara att de väntade sitt andra gemensamma barn. Nyheten avslöjade de genom ett videoklipp på Instagram.

”Stor. Mellan. Liten. 2021 kommer att bli ett så bra år”, skrev Måns till videoklippet.

Men parets familjelycka slets snabbt ifrån dem efter att Ciara drabbades av ett missfall. I ett inlägg på Instagram delade hon med sig av den tragiska nyheten.

”Det har varit ett par hemska dagar och jag vill berätta varför jag har varit tyst. Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”.

Måns öppnar upp om sjukdomstiden med Albert

Efter detta tog Ciara en paus från sociala medier för att vila upp sig. Men idag är både Måns och Ciara tillbaka med uppdateringar om sitt gemensamma liv på Instagram.

Inför Halloween har nu familjen varit ute på jakt efter en pumpa. I samband med att Måns visar upp familjeutflykten berättar han att både han själv och sonen Albert har blivit sjuka.

Dags att välja pumpa. Det har varit en tuff vecka för Albie och mig. Vi båda kom ner med ordentliga man colds (manliga förkylningar). Vi var övertygade om att det var corona men det var det inte. Inte nog med det: en ansträngd nacke (min), sömnlöshet (han) och ryggskott (jag). Vi börjar bli gamla Albs och jag. Tack till Ciara Zelmerlöw för att du står ut med oss, det har inte varit de enklaste dagarna”, skriver Måns i inlägget.

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws starka ord till Ciara efter tragedin

FRÅN FÖRSTASIDAN