TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Åsa Ingrosso rörd till tårar efter sonen Antons beslut för sin adhd

15 okt, 2020 
Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso samt Åsas son Anton
Åsa Ingrossos son Anton Björling diagnostiserades med adhd när han var 13 år gammal.
Nu har sonen åstadkommit något som får Åsa att hamna i tårar.
Du går från klarhet till klarhet”, skriver Åsa på Instagram.
Annons
Åsa Ingrosso rörd till tårar efter sonen Antons beslut för sin ADHDBrand logo
Åsa Ingrosso rörd till tårar efter sonen Antons beslut för sin ADHD

Åsa Ingrosso, 44, fann kärleken när hon letade efter ett semesterhus på Mallorca, år 2013. Hon fick då tips om att Emilio Ingrosso, 54, kanske kunde hjälpa henne och istället för bara ett hus på paradisön så fann hon dessutom mannen i sitt liv. År 2015 gifte sig makarna och kärleken är än idag stark.

Emilio har tidigare varit gift med artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 52, som han har barenen Oliver Ingrosso, 30, Bianca Ingrosso, 25, och Benjamin Ingrosso, 23, tillsammans med. Åsa har tidigare berättat att hon har en god relation till bonusbarnen och ser dem som sina egna.

Åsa Ingrossos barn Lina och Anton

Förutom dessa har Åsa Ingrosso även två egna barn från en tidigare relation – dottern Lina Björling, 22, och sonen Anton Björling, 24. Åsa var bara 21 år gammal när hon blev mamma för första gången. Att Åsa och barnen har en nära relation står inga tvivel om och hon är även duktig på att visa kärleken till dem i uppdateringar på sociala medier.

Annons

Till en ny bild på sig och sonen Anton berättar Åsa nu om vad sonen åstadkommit – och det är inte svårt att förstå att Åsa sprudlar av stolthet över sonen.

För några dagar sen bara var han här. Min prins och stolthet i livet. Nu rör han mig till tårar igen. Anton fick efter en låååång process sin ADHD diagnos som 13-åring. En diagnos som då var livsviktig för honom. Dels för att beskedet gjorde honom så lättad och rörd till tårar efter alla år som både lärare och vuxna sagt att han var både lat och dum. Människor kan vara så j-la elaka. Nu fick han ett kvitto på att han inte var det och bara den lättnaden är värd allt kämpande jag la ner för att ens få igenom utredningen då”, skriver Åsa.

Hon fortsätter inlägget med att förklara att Anton fick den hjälp han behövde i skolan efter att diagnosen fastställts.

Antons nya drag fick Åsa att gråta

Men nu väntar nya tider och Anton har nu lyckats med något som berör Åsa ordentligt.

Annons

”Nu är Anton 24 och har nya mål i livet. Han kom upp till Stockholm förra veckan för att nu bli AV med sin diagnos. Han ska plugga vidare och nu skulle istället diagnosen bromsa hans studieval. Han träffade ett helt team och en psykolog och under två dagar gjordes samma tester som när han påbörjade sin utredning som 12 åring. (Det är tester som är så svåra att man omöjligt kan påverka dom) Å kan ni fatta det!!! Han klarade det! Han har nu blivit av med sin ADHD diagnos och är nu redo för sina kommande studier!, skriver Åsa och forsätter sedan:

”Igen gråter mammahjärtat av stolthet. Min älskade, underbara unge, du går från klarhet till klarhet. Du är en sån underbar människa, så smart, genomgod och fin. Att få vara din mamma betyder allt!”

Annons