Åsa Ingrossos ärliga erkännande om relationen med Oliver

Åsa Ingrosso, Oliver Ingrosso och Emilio Ingrosso

Emilio Ingrossos fru Åsa Ingrosso har en nära relation till bonusbarnen Bianca, Benjamin och Oliver Ingrosso.
Till skillnad från sina syskon har Oliver valt att leva ett lite annorlunda liv.
Nu berättar Åsa för Hänt om det äldsta bonusbarnets beslut.

Emilio Ingrosso och hans fru Åsa Ingrosso lever sitt liv på soliga Mallorca. Emilios barn Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Oliver Ingrosso hälsar gärna på hos sin pappa så fort de får möjlighet. Men under den senaste tiden har coronaviruset satt stopp för dem. I nuläget vet familjen inte ens när de kommer att kunna återförenas, vilket är något som känns tungt menar Åsa.

– Vi får Facetimea och prata så mycket som det går.  Det är skittråkigt och sorgligt. Det är verkligen inte alls kul, det är jättejobbigt att vara ifrån alla, säger Åsa till Hänt.

Emilios kontakt med barnen

Hon har tidigare berättat att bonusbarnen betyder otroligt mycket för henne och att hon är glad över att ha fått varit med under deras tonårstid. Även om Emilio Ingrosso också anser det jobbigt att inte kunna träffa sina barn just nu menar Åsa att han funnit ett bra sätt att ändå närvara i deras vardag.

– Han är lite van. Han har ändå bott här i 13 år och de har fått hitta sitt sätt att umgås. När barnen är här så är de oftast här hela sommaren. Nu jobbar de så väldigt mycket så nu kan dem ju inte vara det. De har liksom hittat sitt sätt, de pratar flera gånger varje dag.

Åsa om Oliver Ingrossos beslut

Bianca och Benjamin syns jämt och ständigt i tv-rutan. Om det inte är i Melodifestivalen eller Talang, så dyker de upp i familjens program Wahlgrens värld. Någon som däremot inte syns allt för ofta är storebror Oliver, han har nämligen valt att leva lite annorlunda än resten av familjemedlemmarna.

– Han är en del av familjen precis som alla andra. Det är bara det att han valt att kliva ett steg ur offentligheten och vill inte vara i suset och duset på samma sätt, säger Åsa och fortsätter:

– Han har valt en lite annan väg. Han vill inte vara så offentlig tror jag.

Åsas relation till Oliver

När Åsa för sju år sedan giftes in i familjen Ingrosso välkomnades hon med öppna armar. Men att det på något sätt skulle ha varit svårare att skapa en relation till Oliver beroende på att han var äldre, menar Åsa att hon inte ansåg.

– Det har inte varit något problem. Han är ju lite äldre än allihopa. Vad kan han ha varit, 23 kanske? Han var lite mer vuxen och lever sitt liv som DJ och flänger och far.

Oavsett ålder, är Åsa nära alla sina tre bonusbarn och längtar nu efter att få träffa dem igen.

FOTO: Karin Törnblom