TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Åsa Ingrossos ilska efter oförskämda frågorna om lägenheten

13 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Åsa Ingrosso & Emilio Ingrosso
Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso befinner sig just nu i Sverige för att jobba med deras restaurang.
Nu sätter Åsa ner foten efter att hon fått frågor om parets boende i Stockholm.
”Både märklig och oförskämd fråga”, skriver hon.
Annons
Åsa Ingrosso rörd till tårar efter sonen Antons beslut för sin ADHDBrand logo
Åsa Ingrosso rörd till tårar efter sonen Antons beslut för sin ADHD

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso har varit gifta i fem år och bor sedan flera år tillbaka i en lyxig lägenhet i Spanien. Emilio är bland annat känd från sitt tidigare äktenskap med Pernilla Wahlgren som han dessutom har barnen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso med.

Tidigare i år gick Åsa och Emilio ut med att de öppnar en till restaurang tillsammans. De har nämligen öppnat en La Perla på Söder i Stockholm och jobbar nu för fullt för att få ihop allt med den nya satsningen.

På grund av den nystartade restaurangen befinner sig paret just nu i Sverige, och Åsa har tidigare berättat om allt jobb de står i just nu. Men mitt i allt jobb med La Perla har Åsa nu överösts med massa, enligt henne, oförskämda frågor från sina följare. Nu sätter hon ner foten.

Åsa Ingrossos svar på kritiken

Det är i en story på Instagram som Åsa tar upp det följarna har skrivit, och samtidigt passar på att sätta ner foten.

Annons

”Jag får plötsligt sjukt knäppa frågor om att vi bor så litet. Vilket är en både högst både märklig och rent oförskämd fråga, för vi kanske hade gjort det liksom?”, börjar hon med att skriva innan hon fortsätter:

”Men för er som ligger sömnlösa över vårt boende. Vi bor på Mallorca. Det här är vår övernattningslägenhet - som vi älskar. Vår sommarstuga. Vi är här för att öppna och få igång restaurangen. När den är satt åker vi hem igen och vi kommer att komma någon gång i månaden precis som innan.”

Hon går sedan in på alla kommentarer hon fick när hon hjälpte Bianca med hennes lägenheten, och säger att det verkar som att det är så många som aldrig blir nöjda.

”När Bianca gjorde sin lägenhet så var den för stor och lyxig för en ung tjej. Sååå mycket skit hon fick för det. Samma sak med vårt boende på Mallorca. Och nu detta!”

Hon fortsätter:

”Många av där ute blir aldrig riktigt nöjda med vad andra människor gör. Kan vi inte bara försöka fokusera på oss själva? Och liite mindre åsikter om alla andra. Speciellt i en tid som är vanvettigt galen och nu är det dessutom jul. Kom igen nu! Visa era goda sidor! Alltid!”

Annons