Bianca Ingrossos ursäkt till Sara Bolay efter falska anklagelserna

Bianca Ingrosso

Det är en turbulent tid som ligger bakom Bianca Ingrosso.
Nu väljer den populära influencern att ta tjuren vid hornen – och be om ursäkt efter ett ärligt misstag.
”Inte min mening att på något sätt skada någon”, skriver hon.

Bianca Ingrosso, 26, har ett par tuffa veckor bakom sig. För en tid sedan gick hon ut med att relationen med Phillipe Cohen, 26, tagit slut efter en tids spekulationer.

Uppbrottet skedde för en tid sedan och trots att Bianca och Phillipe idag är på god fot har hon velat hålla separationen privat för att kunna bearbeta sina känslor på egen hand.

Karin Törnblom/TT

– Jag är ju inte tillsammans med Phillipe längre, och det kommer kanske inte som en chock för vi har gjort slut ett antal gånger och det vill jag absolut inte skämta bort, för det har varit vår resa, sa hon i en vlogg då hon offentliggjorde den tråkiga nyheten.

Stödet från Linnea Widmark

LÄS MER: TV4-profilens okända kärlekslycka med 20 år yngre flickvännen

Sedan länge är Bianca Ingrosso öppen med det hat som hon ofta får på sina sociala följare. Under perioder där hon mår bra klarar hon av att blocka ute kommentarerna men ibland blir det för mycket.

Under förra veckan röt den populära influencern ifrån ordentligt då hon la ut en bild på sig själv gråtandes på Instagram. Till inlägget skrev hon en text där hon bad sina följare sluta tycka till om henne offentligt. Inlägget fick stor spridning och många kända ansikten ställde sig bakom Bianca.

Bland andra lillebror Benjamin Ingrossos ex-flickvän Linnea Widmark var en av de som röt ifrån ordentligt.

”Jag blir så fruktansvärt förbannad och ledsen. Jag är SÄLLAN arg, men det här gör mig så arg. Så arg och besviken på människor”, skrev Linnea i ett inlägg på Instagram då.

Bianca Ingrossos offentliga ursäkt

Hatet kom efter att ett avsnitt av Wahlgrens värld sänts där Bianca och mamma Pernilla Wahlgren hamnar i ett storbråk. Efter att Bianca lämnat inspelningen bryter Pernilla ihop – något som tittarna reagerade över.

Efter programmet sänts reagerade Bianca över ett uttalande som hon trodde kom från Ex on the beach-profilen Sara Bolay. I en vlogg rasade hon över texten hon trodde kommit från profilen.

Eero Hannukainen/TT

– Jag visste att det skulle komma en hatstorm efter det avsnittet och så klart så hade man ju rätt. Och en av dom som reagerade var ju Sara Bolay, som jag helt tappat respekten för. Hon skrev ut att det är pinsamt hur jag beter mig mot min mamma. Men förstår hon inte hur en relation kan se ut med bakomliggande historia, sa Bianca då.

I efterhand har det dock visat sig att texten i själva verket kommer från ett av Sara Bolays fan-konton och alltså inte från EOTB-profilen själv. Därför väljer Bianca nu att be om ursäkt i början av en ny vlogg.

”Jag ber om ursäkt till Sara Bolay för mitt senaste uttalande om henne. Det var ett missförstånd och jag insåg efter då ni skrev att det var ett fankonto som hade skrivit och inte Sara själv”, skriver Bianca och fortsätter:

”Inte min mening att på något sätt såra någon och jag hoppas att Sara är okej”.

LÄS OCKSÅ: Lailas svar efter kritiken mot skönhetsingreppet

LÄS OCKSÅ: Martin Melins hårda diss mot ex-frun Camilla Läckberg

FOTO: YOUTUBE/ TT