Laila Bagges svar efter kritiken mot nya skönhetsingreppet

09 mar, 2021 
Laila Bagge om ingreppet
Laila Bagge visade nyligen upp sitt allra senaste skönhetsingrepp.
Efter detta möttes radioprofilen av både ris och ros.
Nu väljer hon att ryta ifrån ordentligt och försvarar sig inför följarna.
Annons
Laila Bagge om skilsmässan med Niclas Wahlgren
Laila Bagge om skilsmässan med Niclas Wahlgren

Sedan många år tillbaka kan svenska folket välja att starta sin morgon genom att lyssna på Rix MorronZoo, som programleds av Laila Bagge, 48, Roger Nordin, 43 och Lotta Möller. Programmet är ett av Sveriges populäraste och lyssnarna får ofta höra roliga historier och lyssna på gäster. För en tid sedan var det många radiolyssnare som dock reagerade när Laila Bagge helt oväntat saknades i radioprogrammet.

Anledningen bakom försvinnandet visade sig då vara att hon blivit sjuk i coronaviruset. Efter flera dagars sjukdom var Laila återigen tillbaka i radion och kunde då berätta om rädslan för sjukdomen.

Laila Bagge om svåra sjukdomstiden

Laila Bagge har tidigare visat i sina sociala kanaler olika försiktighetsåtgärder och varit tydlig med att hon har full respekt för coronaviruset. Efter insjuknandet berättade hon för kollegorna om sjukdomstiden.

– Man ska ha respekt för för den sjukdomen alltså. Vissa drabbas väldigt lätt, jag fick väl egentligen om man jämför med andra kanske en lätt variant. Men jag hade 48 timmar som var jobbiga där jag hade svårt att andas och var rädd verkligen, sa hon då.

Annons

Ryter ifrån mot följarna efter nya skönhetsingreppet

För en tid sedan var Laila öppen på både sin blogg och Instagram att hon skulle ta bort pigmentfläckar i ansiktet. Anledningen är många timmars solning och två graviditeter. Men efter att Laila publicerat en ny bild på Instagram om att hon startat behandlingen har hon mötts av både ris och ros. Nu ryter radioprofilen ifrån ordentligt till följarna i ett nytt inlägg.

”I mitt förra inlägg så berättade jag att jag skulle ta bort mina piggmentfläckar, vissa födelsemärken, spruckna blodkärl samt mörka solfläckar från solen, som jag fått genom åren i ansiktet! Jag förstår inte hur detta kan vara så upprörande för somliga! Att tala om sådana här saker är verkligen känsligt i Sverige, vi är så snabba på att döma, och kritisera! Att jag vill ta bort leverfläckar, solfläckar , piggmentfläckar efter min graviditet eller spruckna röda blodkärl har inget att göra med att jag är rädd för att bli gammal eller är rädd för att åldras!”, skriver Laila Bagge och fortsätter:

Annons

”Jag har haft solfläckar sedan jag var 18 år och hade man kunnat ta bort dom då så hade jag gjort det redan då, likaså med mina piggmentfläckar som jag haft efter mina graviditeter! Jag förstår verkligen inte varför det ska vara skambelagt, och att det alltid ska förknippas med att man är rädd för att bli gammal! Gammal blir jag no matter what! Det jag har gjort tar dessutom bort potentiella hudförändringar som skulle kunna bli melanom!”

FOTO:

Annons