Peg Parnevik ryter ifrån efter alla barnfrågor

Nu ryter Peg Parnevik ifrån – efter alla frågor.
– Det är en så konstig grej, säger hon i podcasten Pillowtalk med Peg & Penny.

Peg Parnevik kilar stadigt med sin pojkvän Filip Lamprecht Kaspersen. Men något som många frågar om sedan hennes lillasyster Penny Parnevik blev mamma sommaren 2019 är om hon och Filip vill ha barn – och när och hur många. Ja, frågorna har helt enkelt varit många och hon har fått fundera kring sin eventuella barnlängtan.

I senaste avsnittet av systrarnas gemensamma podcast Pillowtalk med Peg & Penny gör Peg en tydlig markering när hon uttalar sig om det hela. Hon säger att hon är trött på att folk i hennes omgivning tar för givet att barn är något alla kvinnor drömmer om.

– Det är en så konstig grej att man förväntar sig att alla kvinnor i samhället ska vilja ha barn, säger hon.

Flyttat ihop med Filip Lamprecht Kaspersen

Peg och Filip har precis flyttat ihop, något som Pegs svärmor, tv-profilen Kristin Kaspersen, nyligen kommenterade till Expressen:

– Är glad att Peg är en fantastiskt fin flickvän till min son. De skapar sitt första hem nu, och jag ska inte lägga mig i så mycket, vilket kan vara svårt i en ny roll, men jag tränar på det.

I podcasten Pillowtalk säger hon att hon vill förmodligen ha barn med Filip, men att hon är trött på förväntningarna.

– I en drömvärld om man räknar bort allt som är det jobbiga så är det klart att jag vill ha en massa barn som kan ha syskon och så. Det som jag tycker är galet är att man förväntar sig att alla ska vilja.

Berättar om oros tankarna

Peg fortsätter med att säga vad som bekymrar henne när hon tänker på mödraskap och ett familjeliv.

– Oavsett om du har en jättebra partner, familj, stöd och barnmorska så gör du det ensam, du är ensam i det. Även efter är du ensam i det. Vilken sjuk ensamhet på en helt annan nivå att veta att man har gått igenom det och sedan kolla sig i spegeln, säger hon till systern Penny.

Peg menar att i hennes relation så är det hon som kommer att stå för försörjningen, vilket blir ett ytterligare problem i det hela.

LÄS MER: TV4-böndernas hemliga samtal – samtalen som tittarna inte får se

– Hur ska jag kunna motivera att skaffa barn när jag även är den som står för försörjningen, jag är förmodligen den som ekonomiskt sett kommer ta hand om min familj, säger hon och fortsätter:

– Jag tänker ”gud va skönt om jag hade en äldre man med en jättelång karriär som kunde ta hand om mig och jag blev en hemmafru när jag väl ville ha barn”, men jag vill heller inte ha det livet, säger hon och syftar på sin systers make Douglas Murray.

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik i tårar efter samtalet med Douglas

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik om Douglas ex-flickvänner

Senaste nytt