Penny Parneviks ärliga ord om Douglas Murrays ex-flickvänner

Douglas Murray och Penny Parnevik

TT
Att vara kyligt inställd till sin partners ex är inte jätteovanligt.
Men så verkar det inte vara för Penny Parnevik och hennes syn på fästmannen Douglas Murrays tidigare tjejer.
Penny Parneviks ärliga ord om den tuffa graviditeten
Slå på ljud

Penny Parnevik och Douglas Murray har varit förlovade i snart två år. Förlovningen skedde på en strand som den tidigare hockeyspelaren hyrt. Bara några veckor efter att de gått ut med den glada nyhet kom nästa: De väntade sitt första barn.

Sonen Atticus föddes som planerat i augusti 2019, och ett år senare avslöjade paret att det kommer ett till barn, som väntas födas till våren. I början av december berättade Penny Parnevik att barnet ska födas i Sverige, och inte i USA som Atticus gjorde.

Det verkar med andra ord som att deras förhållande går bra, och föräldrarna ser fram emot att utöka familjen.

Peg Parneviks tveksamhet till Pennys ord

I det senaste avsnittet av Pillowtalk, podcasten som Penny har tillsammans med sin syster Peg Parnevik berättar den blivande tvåbarnsmamman om hur hon ser på Douglas Murrays ex. Och det kommer som en överraskning för systern.

– Men Douglas... Hans ex ger mig inspo. De gör mig till mitt bästa jag. För jag tycker att de är jävligt coola, säger hon och fortsätter:

– Douglas ex är väldigt olika. En amerikan, country-, Reese Witherspoon-girl. Love it! Ser upp till henne så mycket.

Detsamma gäller för den andra tjejen, som Penny Parnevik träffat flera gånger.

– Vi och Douglas var ju familjevänner innan, så när vi var där var hon alltid host på lantstället, säger Penny och berättar att hon var imponerad över hur huslig hon var.

Peg Parnevik är ganska tveksam till systerns utläggning om Douglas Murrays ex.

– Tror du att det är normalt att du har den inställningen? För jag tror inte att det är normalt, säger Peg, och Penny svarar:

– Jag tänker så här: Han valde mig, han trivs bäst med mig och han mår bra med mig, så jag är uppenbarligen väldigt cool. Men det betyder inte att de inte också är coola.

Penny Parneviks insikt

Penny Parnevik medger dock att hon till en början kände avundsjuka mot exen, och berättar om när hon för första gången skulle fira Douglas Murrays födelsedag.

Hon hade då sett att han ett år tidigare lagt upp ett inlägg från hur han firades av sin dåvarande flickvän.

– Och hon hade gjort världens finaste frukost på säng, med blommor och tårta. Prinsesstårta, hans favorit antar jag, säger hon.

Penny försökte då göra en likadan frukost, med en litet undantag.

– Men sen insåg jag att när jag gjorde det så hade jag gjort en handskriven lapp med glitter och massa roliga stickers. Och det var det han tyckte var mest roligt, och han ba: ”Det här är det gulligaste jag sett och den kommer jag spara för evigt”.

Bild: Karin Törnblom, Eero Hannukainen/TT

Läs också: Gravida Penny Parneviks svåra beslut om förlossningen – efter flytten

Läs också: Därför försvinner Suzanne Axell och SVT:s Fråga doktorn efter succén

FRÅN FÖRSTASIDAN