TV4-tittarnas kritik mot Hellenius hörna efter sista avsnittet

Mia Skäringer, Anna Mannheimer, David Hellenius

Foto: TV4
I söndags var det säsongsavslutning för Hellenius hörna. Mia Skäringer, Anna Mannheimer och Loa Falkman var på plats.
Men nu får programmet kritik från tv-publiken.
– Bytte kanal, skriver en tittare.

Hellenius hörna leds av den humoristiska programledaren David Hellenius, 46. Vid sin sida i studion har han husbandet med Hanna Hedlund, 45, i spetsen och tillsammans får de gästerna att känna sig varmt välkomna.

David Hellenius slog igenom på TV4 för över 15 år sedan med succén Hey Baberiba – humorprogrammet som härmade offentliga personer. Han gjorde det tillsammans med Peter Magnusson, 46, och Christine Meltzer, 46, och sedan dess har han blivit en självklar programledare på kanalen.

David har även vunnit Kristallen för ”Årets manliga programledare” flera gånger och de senaste sju åren har han tagit hem det varje år. Sedan 2009 är David gift med programledar-kollegan Renée Nyberg, 54, som vann pris för "Årets populäraste programledare" 2020. Paret har även sonen Leo, 14, tillsammans.

Renée Nyberg, David Hellenius

Både man och hustru tog emot pris på Kristallen-galan 2020.

Foto: TT

Säsongsavslutning för Hellenius hörna

I Hellenius hörna bjuder David in kända gäster för att prata om allt och ingenting. Under hösten har programmet rullat på under söndagskvällarna och i säsongsfinalen var det inga mindre än Mia Skäringer, Anna Mannheimer och Loa Falkman som gästade showen.

De goda vännerna Mia och Anna har blivit en stark duo i och med deras populära podcast Skäringer & Mannheimer. Podden består av humor och massa snack om allt mellan himmel och jord.

Operasångaren och skådespelaren Loa Falkman var kvällens tredje gäst och han bjöd även på lite sång – något som verkligen gick hem hos tittarna.

Kritiken efter sista programmet

LÄS MER: Starka reaktioner efter TV4:s intervju med Storbedragerskan i Nyhetsmorgon

Men trots Falkmans fina sång och en stark skara kändisar på besök i studion är tittarna missnöjda efter höstens sista program. Många tittare upplevde nämligen att gästerna, framför allt Skäringer och Mannheimer, pratade i mun på varandra.

”Nu blev man allt lite besviken på sista programmet. Vilket babblande i munnen på varandra dessa kvinnor emellan. Loa var helt ok. Go jul!”, skriver en tittare.

”Blev lite besviken. Hade väntat mig mer när Mia Skäringer skulle komma. Blev bara prat i munnen på varandra”, skriver en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Att gästerna pratade i mun på varandra i säsongsfinalen gjorde tittarna så pass missnöjda att vissa av dem till och med var tvungna att byta kanal.

”Gillar David o hans hörna o gästerna brukar va bra, men i kväll så bytte jag kanal....”, skriver en.

”Håller med de flesta här. Ett evigt babblande i mun på varandra. Har alltid tittat på detta program, men i kväll var det en besvikelse. Bytte kanal och missade Loa, men det kan jag se i efterhand.”, konstaterar en annan.

”Bytte kanal, hörde inte vad någon sa, pladdrade i ett.”, instämmer en tredje.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, TV4

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso om ångesten inför flytten

LÄS OCKSÅ: David Hellenius önskan med Helen Sjöholm – i Hellenius hörna