TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Benjamin Ingrosso om ångesten inför flytten

29 nov, 2020 
Benjamin Ingrosso.
Benjamin Ingrosso har flytta hemifrån och under tiden bodde han hos kompisar.
Nu berättar han varför.
– Jag har varit livrädd, säger han i Hellenius hörna.
Annons
Allt om Benjamin IngrossoBrand logo
Allt om Benjamin Ingrosso

Efter mycket om och men har Benjamin Ingrosso nu flytta in till sin egen lägenhet. Det har ju varit viss tveksamhet kring när han skulle bo själv, och i Hellenius hörna berättar artisten varför det dröjt så länge.

David Hellenius berättar att när Benjamin Ingrosso gästade programmet senast hade han köpt en lägenhet, men ville inte flytta in. Programledaren vill därför ha en uppdatering om boendesituationen.

– Nu har jag flyttat. Nu bor jag i en egen lägenhet, säger Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrosso om ångesten kring att flytta

Han får då frågan hur det är, om han känner sig ensam i sitt nya hem.

– Jag har varit livrädd för att flytta hemifrån. Eller flytta till ett eget ställe. Jag har ju bott hos mina bästa kompisar också i ett år. Så jag har haft lite ångest över att bo själv, säger Benjamin Ingrosso.

De bästa kompisarna är Melina och Jacob Criborn. De har tidigare berättat att de älskat att ha Benjamin Ingrosso som inneboende, och att de inte ville att han skulle lämna dem.

Annons

– Vi vill inte att han ska flytta. Det är ju inte så att du och jag känner att ”varför flyttar han inte”. Det är ju vi som också håller kvar honom, säger Melina Criborn i en Youtube-video från i somras.

Det har Lars Lerin och Bejamin Ingrosso gemensamt

Till sist så tog alltså Benjamin Ingrosso steget och flyttade. David Hellenius berättar i programmet att han hört att artisten gärna hör av sig till kompisar för att umgås och äta middag om kvällarna.

– Ja, lite så. Eller i alla fall att jag ringer och: ”Är det någon som vill hänga”. Eller så går jag och sätter mig på någon kvarterskrog, svara Benjamin Ingrosso.

Lars Lerin sitter också i intervjusoffan, och han berättar att han kan känna igen sig i Benjamin Ingrossos ovilja att ha det helt tyst.

– Jag vill ju vara mycket ensam, men jag vill ändå ha ett sammanhang där så att jag har en familj, så att det slår i porslin i bakgrunden, säger konstnären.

Annons

– Exakt! Man vill ha det där lilla ljudet. Jag kommer ihåg när jag var liten. Jag ville att det skulle vara högljutt som fan ute i vardagsrummet för att jag skulle kunna sova. Så jag tvingade på mamma att ha tv:n på högsta volym och gärna lite fest, säger Benjamin Ingrosso.

Hellenius hörna sänds söndagar klockan 21.00 på TV4.

Bild: Karin Törnblom/TT, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons