Benjamin Ingrossos ord om flytten från Melina Criborn

Benjamin Ingrosso och Melina

Benjamin Ingrosso har bott hos Melina och Jacob Criborn det senaste året.
Makarna har tidigare berättat att de trivs bra med den nuvarande situationen – men nu kommer artisten med ett nytt besked om flytten därifrån.
Slå på ljud

För över ett år sedan berättade Benjamin Ingrosso, 22, att han skulle flytta ifrån mamma Pernilla Wahlgren, 52. Då lät det som att planen var att han skulle bo i en egen lägenhet, vilket Benjamin tyckte kändes både kul och lite läskigt.

– Detta är ett viktigt steg i att bli vuxen, även om jag såklart kommer sakna mamma, sa Benjamin till Hänt under Rockbjörnen 2019.

Ett par månader senare avslöjade storasystern Bianca Ingrosso, 25, att Benjamin inte alls flyttat till ett eget ställe utan istället gjort sig hemmastadd hos familjevännerna Melina Criborn, 30, och Jacob “Nause” Criborn, 29.

Bor hos Melina och Jacob Criborn

Det är inte bostadsbristen i Stockholm som har lett till att Benjamin bor ihop med sina kompisar – han har nämligen en egen etta i centrala Stockholm. I ett avsnitt av Wahlgrens värld, som visades på Kanal 5 tidigare i vår, visade han upp denna.

Benjamin förklarade då att ha vill renovera köket i lägenheten innan han flyttar in. Enligt mamma Pernilla handlar det snarare om att han helt enkelt inte vill bo själv.

– Egentligen så tror jag att han är lite rädd för att flytta till en egen lägenhet. Jag tror att han drar på det för att han trivs ganska bra hos Jacob och Melina, sa Pernilla i Wahlgrens värld.

Benjamin Ingrosso om flytten

Melina och Jacob väntar nu sitt första barn och har därför börjat vlogga på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka. I en video berättade makarna nyligen att de älskar att bo ihop med Benjamin.

– Vi vill inte att han ska flytta. Det är ju inte så att du och jag känner att ”varför flyttar han inte”. Det är ju vi som också håller kvar honom, förklarade de i en video, efter att ha fått starka reaktioner på den lite ovanliga boendesituationen.

Trots att trion trivs bra i dagsläget verkar det ändå som att Benjamin planerar att flytta till sin egna lägenhet inom kort. På Instagram har en följare frågat:

”Kan man få se hur du fixat lägenheten?”, varpå Benjamin Ingrosso svarar:

”Snart”.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, Youtube

SENASTE NYTT!