Bianca Ingrossos chock efter upptäckten med Linus Wahlgren

Bianca Ingrosso och Linus Wahlgren

Bianca Ingrosso fick sig en chock när hon såg mormor Linus Wahlgren i tv-rutan.
I en uppdatering på Instagram story delar hon med sig av några ord om bilderna som har väckt obehag inom henne.
”Kommer aldrig se dig samma igen”, skriver Bianca.

I kändistäta familjen Wahlgren har de flesta familjemedlemmarna valt att leva ett liv i offentligheten. Skådespelarparet Christina Schollin, 82, och Hans Wahlgren, 83, har tillsammans banren Pernilla Wahlgren, 52, Niclas Wahlgren, 55, och Linus Wahlgren, 43 och Peter Wahlgren, 57.

Tre av fyra barn har precis som föräldrarna valt att rikta in sig inom underhållningsbranschen. Pernilla har idag dessutom sin egna reality-serie Wahlgrens värld. I programmet dyker de flesta av familjemedlemmarna upp titt som tätt. Men det största fokuset ligger på Pernillas och dottern Bianca Ingrossos liv.

Beslutet om Wahlgrens värld

Peter Wahlgren har valt att leva ett liv helt utanför offentligheten och syns därför inte i programmet. Men inte heller Linus medverkar, trots att han är ett välkänt ansikte för det svenska folket och flitigt syns på tv-rutan i andra sammanhang.

Linus som har en skådespelarbakgrund är just nu aktuell i serien Bäckström och det finns en viss anledning till varför Wahlgrens värld-tittarna inte får se honom. Det är just att agera framför kameran som lockat Linus. Han är inte nämligen inte lika intresserad av att dela med sig av sitt privatliv.

Linus gästar Biancas Youtube-kanal

Linus privatliv hålls dock inte helt privat ändå. När han umgås med systerdottern Bianca hamnar han nämligen titt som tätt på hennes Youtube-kanal. Tidigare under sommaren var de båda ute på middag ihop och Bianca gjorde då insåg Bianca något oväntat med sin morbror. Hon la nämligen märke till hur ung Linus ser ut. I videon filmade Bianca sin lillebror Benjamin Ingrosso, 22, som satt bredvid Linus.

– Man ser typ ingen åldersskillnad på er, sa Bianca i videon och påpekade att det var något obehagligt då Linus nästan är dubbelt så gammal som Benjamin.

”Kommer aldrig se dig samma igen”

Nu har Bianca återigen uttalat sig om morbrorn. Linus har tidigare medverkar i tv-serien Morden i Sandhamn och efter att Bianca tittat på programmet har hon nu kommit till en insikt. Det visar sig nämligen att Linus skådespelartalanger upplevs så pass verkliga att Bianca känner obehag.

Åh fyfan. Kommer aldrig se dig samma igen Linus Wahlgren. Morden i Sandhamn är sååååå galet bra”, skriver Bianca till ett klipp från serien där Linus slår en kvinna.

Efter att Bianca delat med sig av ännu ett klipp från serien så väljer Linus att svara på hennes Instagram story.

Hahahahah, jag är ju snäll på riktigt juuuu”, skriver Linus Wahlgren.

Bianca Ingrossos Instagram story

Foto: Instagram

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!