Linus Wahlgren gör tv-serie med Helena af Sandberg

Linus Wahlgren

Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren gick skilda vägar 2012.
Sedan dess har Linus varit en av Sveriges mest eftertraktade ungkarl.
Nu avslöjas stora lyckan för framtiden tillsammans med Helena af Sandberg.

Linus Wahlgren, 43, och ex-frun Jessica Wahlgren, 45, var ett par i tio år innan de gick skilda vägar 2012. Det var efter en lång tid av kamp för att försöka få förhållandet att fungera som paret bestämde sig för att gå skilda vägar.

Tillsammans har paret dottern Linn och sonen Colin, som idag är 13 respektive 10 år gamla.

– Vi kämpade länge, vi försökte och gav inte upp i första taget. Jag tycker vi gjorde vårt absolut bästa för att få det att fungera. Fast till slut kände vi att vi kommer att få det bättre om vi är kompisar, berättade Linus till Expressen 2016.

Fick frågan om att bli årets Bachelor

Sedan uppbrottet har Linus Wahlgren varit den evige singeln och Sveriges kanske mest eftertraktade ungkarl. Så pass att han faktiskt fått frågan om att bli nästa Bachelor. Något som ex-frun Jessica Wahlgren inte hade något emot.

“Kör”, skrev hon till ett Instagram-inlägg som Linus la upp efter att ha fått frågan.

Linus själv var dock inte lika sugen och i en intervju med Aftonbladet menade han att brodern Niclas Wahlgren var en bättre kandidat för programmet.

– Men de hade i alla fall rätt i att jag är singel. sa Linus då till Aftonbladet.

Helena af Sandberg och Linus Wahlgren bildar familj

I stället har Linus fokuserat på sitt arbete, skådespeleriet. I tv-serier som Bäckström och Morden i Sandhamn har han gjort succé. Nu avslöjar han ett nytt glädjebesked tillsammans med Helena af Sandeberg – att de bildar familj. De båda kommer nämligen att vara huvudrollsinnehavarna av TV4:s nya tv-serie Robssons.

Serien kommer att handla om familjen Robsson, utomjordingar som skickats till Jorden för att undersöka planeten som en framtida boplats. Tillsammans kommer Linus och Helena spela mamma Robsson och pappa Robsson.

– Att sätta robotar i en sitcom-miljö har aldrig gjorts förut, och jag är helt övertygad om att vi är många föräldrar som längtar efter att samlas framför denna robcom tillsammans med våra barn i höst, säger Josefine Tengblad, dramachef på C More och TV4.