Melina Criborn om sambolivet med Benjamin Ingrosso

Melina Criborn och Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso bor ihop med Melina Criborn och Jacob "Nause" Criborn.
Boendekonstellationen har blivit ifrågasatt nu när det gifta paret väntar sitt första barn, men nu väjer Melina att avslöja detaljerna kring relationen.
– Vi sover i samma säng, säger Melina i en video på Youtube.
Allt om Melina Criborn
Slå på ljud

Benjamin Ingrosso, 22, skaffade sig en lägenhet för över ett år sedan. Trots detta har han fortfarande inte flyttat in. Istället bor hans hos familjevännerna Melina Criborn och Jacob “Nause” Criborn. Paret, som nu väntar sitt första barn, uppdaterar veckovis med nya videor på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka.

I Melinas första video berättade hon att det inte bara är hennes man som hon bor ihop med, utan att även Benjamin bor i makarnas lägenhet. Hon förklarade även att artisten varit med under graviditetens gång och att de tre tillsammans har levt ihop under en längre tid.

”Vi sover i samma säng”

Boendekonstellationen var något som väckte flertal frågor hos Melinas följare. Vissa kunde inte förstå varför Benjamin bor tillsammans med det gifta paret. Detta varpå Melina nu beslutat sig för att förklara situationen i en ny video.

– Vi är tre bästa vänner. Jag har känt Benjamin sedan han var sju år. Vi har bott tillsammans i ett och ett halvt år. Vi har det så kul, allting funkar hur bra som helst. Vi bara lever livet och tycker att det är härligt att umgås, säger Melina.

Det hela började med att Benjamin tillbringade mycket tid hos Melina och Jacob, vilket ledde till att han ibland sov över. Med tiden blev det sedan mer naturligt att han flyttade över fler av sina saker.

– Sen har det då blivit att vi sover i samma säng, säger Melina i videon.

– Jag brukar duscha samtidigt som Benjamin är på toa och Jacob borstar tänderna. Sen går inte jag spritt språngande naken, Benjamin gör desto mer och du gör desto mer, säger Melina och tittar på Jacob samtidigt som hon förklarar att det inte på något sätt känns jobbigt.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Kommer Benjamin att flytta ut?

Melina menar att det kom naturligt eftersom de alla växt upp med öppna dörrar och att Benjamin mer klassas som familj än en vän.

Även om paret snart blir föräldrar är det fortsatt oklart om Benjamin Ingrosso kommer att flytta till sin egna lägenhet trots tillökningen.

– Vi vill inte heller att han ska flytta. Det är ju inte så att du och jag känner att varför flyttar han inte. Det är ju vi som också håller kvar honom.

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN