Benjamin Ingrossos nya lägenhet – se bilderna här

Benjamin Ingrosso visar upp sin nya lägenhet

Även Benjamin Ingrosso har nu lämnat mamma Pernilla Wahlgrens villa på Lidingö för att flytta hemifrån.
I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld visar han stolt upp den nya lägenheten.
Slå på ljud

Det har gått hela åtta månader sedan Benjamin Ingrosso avslöjade för Hänt att han var påväg att flytta hemifrån.

– Flytten känns läskig men kul som fan. Det kommer många steg man måste ta i livet och detta är ett viktigt steg i att bli vuxen, även om jag såklart kommer sakna mamma, sa Benjamin Ingrosso till Hänt under Rockbjörnen 2019.

Första egna lägenheten

Vart Benjamin egentligen höll hus stod då oklart. Mamma Pernilla Wahlgren hade blivit av med sonen från villan på Lidingö men att Benjamin verkligen bodde i sin egna lägenhet var något som syster Bianca Ingrosso dementerade.

– Flyttat hemifrån? Nej, han bor hos Jacob och Melina. Eller han har en lägenhet men han bor inte där, sa Bianca Ingrosso till Hänt under hösten.

Det visade sig alltså att artisten hade flyttat in hos familjevännerna Melina Criborn och Jacob ”Nause” Criborn. Men att Benjamin i alla fall hade skaffat sig en egen lägenhet visar sig i kvällens avsnitt av Wahlgrens värld. Mamma Pernilla och gudmor Susanne Nordström är nämligen på hugget att få komma igång med att inreda det nya stället, något som Benjamin till en början inte verkar lika intresserad av.

– Egentligen så tror jag att han är lite rädd för att flytta till en egen lägenhet. Jag tror att han drar på det för att han trivs gaska bra hos Jacob och Melina, säger Pernilla i programmet.

Benjamin Ingrosso har skaffat sin första egna lägenhet.

Benjamin Ingrosso har skaffat sin första egna lägenhet. Foto: Dplay

”Komma hem till en svit”

Till skillnad från Biancas 97 kvadratmeter stora Östermalms-trea, består Benjamins nya lya av endast ett rum och kök – men även den ligger i centrala Stockholm. I det kombinerade vardagsrummet och sovrummet har han en kakelugn men annars är det tomt. Köket, som Benjamin helst ser renoveras, menar Pernilla att det inte är något som helst fel på, där finns nämligen både gasspis och skafferi.

Benjamin Ingrossos kök

Köket i den nya lägenheten menar Benjamin behöver en renovering. Foto: Dplay

Trots Pernillas åsikter om att lägenheten är fin som den är så har artisten storslagna planer för hur han tillslut vill att den ska komma att se ut. En effektiv lösning som Benjamin planerat är att ställa in en bäddsoffa.

– Jag vill ju känna att man ska komma hem till en svit, säger Benjamin i programmet.

I Benjamins lägenhet har han en stor kakelugn. Foto: Dpaly

Pernilla Wahlgren

Mamma Pernilla Wahlgren tycker att gardiner är viktigt i den nya lägenheten. Foto: Dplay

FOTO: Karin Törnblom / TT / Dplay

SENASTE NYTT!