LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Newkid visar upp flickvännen – efter orden i Så mycket bättre

21 mar, 2021 
Sonia Mehdizade, Newkid
Alexander "Newkid" Ferrer har hållit sin flickvän Sonia hemlig i två år.
Men på P3 Guld-galan har han nu valt att bryta tystnaden.
– Vi är ett par, säger han.
Annons
Tre tävlingar Benjamin Ingrosso har vunnit genom årenBrand logo
Tre tävlingar Benjamin Ingrosso har vunnit genom åren

Alexander "Newkid" Ferrer, 30 var en av artisterna som medverkade i Så mycket bättre 2020. Precis som Benjamin Ingrosso, 23, så sjöng han också om olycklig kärlek och tuffa uppbrott.

Newkid har tidigare haft en relation med bloggerskan Fanny Lyckman. De var ihop i flera år och fick även en egen tv-serie år 2012. Serien visades på Kanal 5 och hette Fanny och Alexander.

– Tanken med hela serien är att man får följa mig som artist och Fanny som modebloggare och stylist, har Newkid tidigare berättat om serien i Puls i P4 Väst. Han fortsatte:

– Och att man får se oss tillsammans som ett par!

Tuffa tiden efter uppbrottet från Fanny

I det sista avsnittet av Så mycket bättre fick tittarna ta del av en mer privat Alexander, när han berättade om sin låt Lakan. Låten handlar om ett smärtsamt uppbrott och när den släpptes hade hans och Fannys relation precis fått ett slut.

Annons

– Den handlar ju om ett uppbrott. Det sjuka med den låten är att jag skrev den i en period där jag var i ett förhållande och mådde jättebra. Men jag skrev den utifrån min största rädsla just då. Sen några år senare tog den här relationen slut, i samband med att jag skulle släppa den här låten. Sen stod jag där i lägenheten och ba, nu har det hänt, förklarade Newkid i programmet.

Men som talspråket lyder så läker tiden alla sår, och idag har Newkid gått vidare och har en ny kärlek vid sin sida.

Det är ingen mindre än Sonia Mehdizade som fångat Newkids hjärta. Och faktum är att hon också är inne i mode-svängen, då hon är inköpare för Bik bok och Nelly, samt har sitt eget bikini-märke.

Sonia Mehdizade är Newkids nya flickvän

Newkid och Sonia har varit ett par i hela två år, men fram tills nu har han valt att hålla henne hemlig. Den enda gången han faktiskt visat upp henne på bild var när en följare bad om det under en frågestund på Instagram.

Men nu har Newkid alltså för första gången uttalat sig om relationen och visat upp Sonia för svenska folket. Det var under P3 Guld-galan, på Kvarnholmen i Stockholm, som Newkid anlände till festen med sin hemliga flickvän. Då bekräftade de för Aftonbladet att de är ett par.

– Ja, vi är ett par och vi har varit tillsammans i snart två år, säger de samtidigt.

Newkid berättar också om framtidsplanerna och vad han gillar bäst med Sonia.

– Vi ska snart flytta ihop. Hon är kaxig! Det gillar jag, säger han.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons