TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Cecilia Ehrling Danemark har blivit mamma – första orden efter förlossningen: ”Överlyckliga”

23 apr, 2018 
Cecilia Ehrling Danemark och Fredrik Danemark har fått en son! På Instagram delar de nyblivna föräldrarna med sig av den glada nyheten.
Annons

Let’s dance-profilen Cecilia Ehrling Danemark, 33, och maken Fredrik Danemark har fått en son! På Instagram delar de nyblivna föräldrarna med sig av den glada nyheten.

”Igår fick vi äntligen träffa vår lilla prins. Så mycket kärlek!”, skriver Cecilia.

Det är makarnas första barn, och på bloggen berättar hon vidare om det nya familjetillskottet. Sonen kom till världen under söndagen, och än befinner sig familjen på BB.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”I söndags (den 22/4) kl 15.00 valde vår lilla prins att titta ut. Vi mår alla bra och är såklart överlyckliga. I skrivandets stund vilar vi ut på BB-Stockholms patienthotell. Vi återkommer längre fram”, skriver hon på bloggen.

Bland kommentarerna väller lyckönskningar från följarna in.

”Stort grattis fina ni, så fin han är. Lycka till med eran prins”, skriver en.

”Åååå vad roligt. Stort grattis till er. Det är den bästa gåvan i livet”, skriver en annan.

Annons

”Underbart, stort grattis! Hoppas ni och liten mår bra”, skriver ännu en.

Den lille var beräknad att komma under fredagen förra veckan, och två dagar senare valde han att kika ut. Däremot trodde Cecilia att hon skulle behöva bära honom i magen längre än så.

”På fredag ska han enligt beräkningarna ploppa ut. Känslan är dock att han har det lite för bra där inne för att vilja komma ut redan då så jag får nog dras med den här kulan ett tag till”, skrev hon på Instagram förra veckan.

FOTO: Ibl

Annons