Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Let's dance-profilen Cecilia Ehrling rasar mot egna programmet: “Inte bra”

09 apr, 2018 
Cecilia Ehrling Danermark har tidigare medverkat i Let's dance på TV4. Efter fredagens sändning riktar hon nu kritik mot programmets avslut.
Annons

Efter fredagens Let’s dance på TV4 var det Idoljury-medlemmen Nikki Amini, 33, som dansade med Tobias Karlsson som tillsammans fick lämna programmet och tävlingen. Någon som inte alls är nöjd över fredagens resultat är dansaren Cecilia Ehrling Danermark, 33, som tidigare medverkat i programmet i flera säsonger. På sin blogg förklarar hon det hela som orättvist och oförtjänt, men där emot inte som helt oväntat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag brukar nästan alltid ha rätt när jag gissar på vem som ska åka ut men igår var jag helt ute och cyklade. Om jag tycker det var rätt par som åkte ut? Absolut inte! Är jag förvånad? Nja”, skriver hon på sin blogg och fortsätter:

Sett till dansen var det enligt mig solklart vem som skulle åka ut. Det var hon som troligen var mest förvånad i hela Sverige när hennes namn ropades upp som ett av paren att gå vidare. Jag och juryn var rörande överens. Hon var helt enkelt inte bra”.

Annons

Enligt henne handlar resultatet om att Nikki låg på den värsta tänkbara platsen efter att juryn delat ut sina poäng, i ”mellanmjölksträsket” som hon själv säger, och också att hon inte var tillräckligt populär ute bland tittarna hemma i sofforna. Men enligt Cecilia låg Nikki på en topp fem-plats rent dansmässigt.

Det är ju hela paketet som räknas. Juryns uppgift är att enbart bedöma dansen som de proffsdomare de är. Det är teknik osv som bedöms. TV-tittarna bedömer med känslorna där så mycket mer spelar in.

Let’s dance sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4.

Här är alla deltagare i Let’s dance 2018:

Foto: IBL

Annons