LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lotta Engbergs snuskiga pik till Jan Johansen i Bingolotto

12 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Lotta Engberg & Jan Johansen Bingolotto
I söndagens program av Bingolotto var det artisterna Jan Johansen och Sonja Aldén som gästade studion. Men mitt under ett samtal blev Jan ombedd att ta av sig kläderna.
Annons
Fem anledningar till att vi älskar Lotta EngbergBrand logo
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg

Bingolotto är ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram och har genom åren letts av en hel del folkkära programledare. Förra sommaren stod det klart att det var Lotta Engberg och Stefan Odelberg som skulle ta över programmet, och sedan dess har den populära duon gjort minst sagt succé.

Varje program gästas Bingolotto av folkkära artister och profiler, och under söndagens program var det inga andra än artisterna Sonja Aldén och Jan Johansen som kom och hälsade på i studion.

Under programmets gång satt Lotta, Sonja och Jan och bekantade sig med varandra, men precis innan det var dags för 2:ans bingo slängde Lotta ur sig en snuskig pik till Jan.

Privata avslöjanden om Sonja Aldén och Jan Johansen i Bingolotto

Sonja och Jan har båda varit med i Melodifestivalen och har också haft en hel del låtar på svensktoppen, men i programmet försöker Lotta också hitta deras olikheter. Hon kör därför en lek där hon säger ett påstående för att se vem av de det passar in på, och under lekens gång får man bland annat lära sig att Sonja har ett partytrick som går ut på att lyfta människor och att Jan har fått en egensydd rock av sin pappa.

Annons

– Om man lyfter på rätt sätt så kan man ju faktiskt lyfta rätt så tungt. Jag lyfte en säkerhetsvakt på Gotland och han jobbade inte dagen efter för han blev helt knäckt av att en liten flicka kunde lyfta honom, säger Sonja angående hennes partytrick.

Och även Jan får berätta om sin fina rock.

– Pappa har nog tecknat den här skinnrocken som jag hade i Melodifestivalen när jag sjöng Se på mig, berättar han.

Lotta Engbergs snuskiga pik till Jan Johansen i direktsändning

Men senare i programmet när trion återigen sitter och samtalar tar Lotta plötsligt upp en kuriosa om sina gäster.

– Jag har två saker som jag märkte när jag läste på om er, även om jag känner er ganska väl, som jag blev lite nyfiken på. Vi kan börja med din sak, säger hon och tittar på Jan.

Hon berättar sedan att hon sett att han har en tatuering på sin ena axel och ber därför om att få se den. Jan börjar först skratta men sätter sig tillslut upp för att knäppa upp tröjan, varpå Lotta snabbt hejar på:

– Kom igen! Av med kläderna!

Tillslut ser man Jans tatuering som ser ut att föreställa en katt. Men inte vilken katt som helst.

– Det är en katt. Han är hemma och tittar nu. Elvis heter han och har eget Instagramkonto. Han gillar uppmärksamhet, säger Jan och skrattar när han berättar om betydelsen bakom tatueringen.

Annons