LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför saknas Martin Järborg i Nyhetsmorgon – igen

12 apr, 2021 
Martin Järborg

Nyhetsmorgon går av stapeln varje morgon, och vi är vana att se olika populära programledarduos.
Men nu undrar flera tittare var Martin Järborg har tagit vägen egentligen.
”Har Martin slutat”, undrar en.

Annons
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringenBrand logo
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringen

Nyhetsmorgon har vi kunnat följa i snart hela 30 år. Olika programledare har tagit plats under åren. Exempelvis var Soraya Lavasani och Jesper Börjesson länge en omtyckt duo i Nyhetsmorgon innan Jesper valde att göra karriärsbyte och Soraya gick på mammaledighet.

Som ersättare kom faktiskt Maria Forsblom in för Soraya och Martin Järborg för Jesper. Den nya duon blev snabbt omtyckta, men de har nu splittrats, då Soraya är tillbaka i tv-rutan igen efter mammaledigheten.

De brukar leda Nyhetsmorgon tillsammans

Vi är vana att de olika duos i programmet. Bland annat är vi vana att se Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist leda tillsammans. På helgerna är vi vana att se Anders Philblad, Jenny Alversjö eller Jenny Strömstedt leda oss genom morgonen. Och för ungefär ett år sedan tog Maria Forsblom och Martin Järborg över från Soraya och Jesper.

Annons

De två blev snabbt ett radarpar. Men eftersom Soraya är tillbaka från mammaledigheten nu så kommer Maria att återgå till att leda Nyhetsmorgon på helgen främst.

I en intervju med Hänt berättade Maria om hur det kändes.

– Jag är jätteglad att få ha lära känna Martin under ett års tid och få upptäcka vilken rolig och smart kille han är, säger hon.

– Vi har haft jätteroligt och nu är jag också glad att Soraya kommer tillbaka till oss på Nyhetsmorgon efter ett års föräldraledighet.

Martin och Maria tackade även av varandra snabbt i direktsändning.

– Vad snabbt det har gått de senaste året och vad roligt det har varit att jobba med dig, sa Maria till Martin i programmet.

– Stort tack för detta, på måndag är Soraya tillbaka efter föräldraledigheten, sa Martin.

Martin Järborg saknas i Nyhetsmorgon igen – tittarnas undran

Det har varit påsklov i Stockholm och Martin Järborg har inte synts till under vardagarna tillsammans med sin kollega Soraya. Istället har vi sett Anders Philblad rycka in för Martin. Men nu är påsklovet slut och Martin syns fortfarande inte till i tv-rutan och många tittare undrar var Martin befinner sig egentligen.

Hänt har utan framgång sökt TV4 för att få svar på varför Martin Järborg inte har varit med i Nyhetsmorgon den senaste tiden. De har heller inte besvarat tittarna i kommentarsfälten på Instagram, då det är många som undrar var Martin är med kommentarer som:

”Har Martin slutat?”, Hej! Har Martin slutat?”, ”Hjääälp, var är Martin?”, ”Är Martin sjuk?”.

FOTO: TV4

Annons