TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Axel Pilebys chock efter Charlotte Perrellis avslöjande i Efter fem

07 apr, 2021 
Charlotte Perrelli och Axel Pileby
Under programmet Efter fem får programledaren Axel Pileby en chock när han får höra Charlotte Perrellis avslöjande mitt i sändning.
– Oj! Det är en rejäl mängd, säger han.
Annons
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendetBrand logo
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendet

Det var under TV4:s Efter fem som programledaren Axel Pileby blev i chock efter att ha pratat med Charlotte Perrelli. Det var nämligen under ett inslag Efter fem-programledarna Anna Brolin och Axel Pileby pratade om hur padeln har ökat under coronapandemin. Och visst finns det ingen tvekan om att kändisar gillar att spela padel, bland dem självaste Charlotte Perrelli.

I Efter fem så jämförde Axel Pileby hur mycket padeln har ökat de senaste åren. Och enligt statistiken har det ökat från år 2016 till 2020 med 186 procent.

– 2020 var det cirka 485 000 personer som spelade minst en gång, och det är faktiskt en ökning med 186 procent.

Charlotte Perrellis lyxliv med maken Anders Jensen

Charlotte Perrelli är en av kändisarna som älskar att spela padel. Med maken Anders Jensen har hon nu varit gift med i sex år och tillsammans med barn bor de i en lyxig villa i Djursholm i Danderyd.

Paret har tidigare blivit utpekade i media för att leva ett otroligt lyxliv. 2019 köpte de nämligen en stor semestervilla i den exklusiva orten Marbella – ett hus med nästan 800 starka kvadratmeter. Men de har förutom det också ett stort hus i den populära skidorten Åre.

Annons

Sångerskan pratar ofta om hur hon älskar att umgås med Anders och barnen, och under coronapandemin har de njutit av att få extra mycket tid med varandra. Men förutom att leva ett lyxigt liv så är Charlotte både artist och numera en riktigt skicklig padel-spelare. Hon syns ofta spela padel hemma i Sverige och i Spanien.

Axel Pilebys chock efter Charlotte Perrellis avslöjande i Efter fem

Det finns ingen snack om att Charlotte Perrelli är en padel-fantast hon spelar flera gånger i veckan och ofta till och med flera gånger om dagen.

När Anna Brolin frågar Perrelli hur mycket padel hon spelar blir svaret lite chokerande för Axel Pileby.

– Ja men det har gått lite upp och ner, för ett år sedan när jag fastnade för det här spelade jag tre till fyra timmar om dagen, ja nästan fram till när Mello drog igång då hade jag inte lika mycket tid. Men jag spelar alltid en timme om dagen nu, säger Charlotte i programmet.

– Oj! Det är en rejäl mängd, säger Axel Pileby tillbaka.

FOTO: Karin Törnblom / TT // Ulrika Malm ULM

Annons