Charlotte Perrellis nya beslut med maken Anders Jensen

Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit gifta i sex år och har idag hus i Åre, Marbella och Djursholm. Men nu ska de slå till med ännu en ny grej. Nu berättar Charlotte om det nya beslutet med maken.
Charlotte Perrellis utseendeförändring genom åren
Slå på ljud

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har varit gifta i sex år och tillsammans med deras barn bor de i en lyxig villa i Djursholm i Danderyd.

Paret har tidigare blivit utpekade i media för att leva ett otroligt lyxliv, och med tanke på förra årets inköp kan vi nog inget annat än att bekräfta att ryktet stämmer. 2019 köpte de nämligen en stor semestervilla i den exklusiva orten Marbella – ett hus med nästan 800 starka kvadratmeter, sju badrum och en terrass på hela 543 kvadratmeter. Men de har förutom det också ett stort hus i den populära skidorten Åre.

Men inte är de nöjda där. Nu berättar Charlotte om den nya satsningen med maken.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Deras hus och föräldrar som flyttat in

Sångerskan pratar ofta om hur hon älskar att umgås med Anders och barnen, och under coronapandemin har de njutit av att få extra mycket tid med varandra. Men närmsta familjen är inte de enda hon älskar att umgås med. Även föräldrarna Monika Nilsson och Bert Nilsson ligger högt upp på den listan.

Charlotte och föräldrarna har nämligen en så bra relation att hon och Anders till och med köpte granntomten i Djursholm för att hennes föräldrar skulle kunna flytta in. Och enligt Charlotte trivs Anders minst lika bra med de som hon själv gör. I en intervju med Expressen berättar hon att det till och med var hans förslag att de skulle göra så.

– Superbra! Från början var det Anders förslag. Varken mina föräldrar eller jag hade kommit på idén. Det började med att pappa var uppe hos oss varannan vecka, när mamma hade jobb i Småland.

Charlotte Perrelli om nya beslutet med maken

Men det tar inte stopp där. Nu är Charlotte och Anders nämligen i full fart att renovera även sitt egna hem. Charlotte menar att det är deras hus i Spanien som har fått de att vilja göra något liknande även hemma i Djursholm. På bloggen skriver hon om de stora planerna samt visar bilder på hur det ser ut nu under processen.

”Nu öppnar vi upp köket och gör en öppnare planlösning. Tror Spanienhuset har inspirerat min man ….. detta blir Såå bra! Inte klart än och lite tillfälliga lösningar innan riktiga balken kommer men jag känner att jag gillar detta”, skriver hon.

På bilderna ser man hur köket är inplastat och bygget i full gång. Men vi kan nog vänta oss ännu en uppdatering från schlagerdrottningen sen när det är klart.

LÄS OCKSÅ: Peppe Engs nya liv med Karin Bergman efter skilsmässan från Solveig

LÄS OCKSÅ: Kristian Luuks dotter Smilla har vuxit upp – det gör hon idag

FRÅN FÖRSTASIDAN