Charlotte Perrellis egna ord om flytten efter husköpet till föräldrarna

Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Förra året avslöjade Charlotte Perrelli att hon och Anders Jensen har köpt grannhuset i Djursholm så att hennes föräldrar skulle kunna flytta in.
I en intervju med Expressen berättar hon nu hur det är att ha föräldrarna som grannar.
Charlotte Perrellis utseendeförändring genom åren
Slå på ljud

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har varit gifta i sex år och tillsammans med deras barn bor de i en lyxig villa i Djursholm i Danderyd. Sångerskan pratar ofta om hur hon älskar att umgås med Anders och barnen, och under coronapandemin har de njutit av att få extra mycket tid med varandra. Men närmsta familjen är inte de enda hon älskar att umgås med. Även föräldrarna Monika Nilsson och Bert Nilsson ligger högt upp på den listan. I en intervju med Expressen berättar Charlotte om relationen till föräldrarna.

– Det är ingen påklistrad payback. Vi bråkar aldrig och mår bra av varandras närvaro, säger hon.

Miljonköpet till föräldrarna

Och den fina relationen verkar minst sagt vara verklig, för nu har Charlotte och Anders köpte granntomten i Djursholm så att hennes föräldrar ska kunna flytta in.

– Vi har också köpt grannhuset i Djursholm. Från början tillhörde den tomten vårt hus, men för 20 år sedan styckades den av och det byggdes ett hus. Nu ska vi flytta staketet och antingen bygga om grannhuset eller riva det, så mamma och pappa kan flytta in där, berättar Charlotte innan hon fortsätter:

– Det är ett supergulligt och supertrevligt hus, men där finns ingen förvaring och bara en pytteliten toalett. Även om det är ett i-landsproblem har huset lite att önska. Anders säger att jag skulle ha blivit mäklare eller arkitekt. Jag älskar att inreda.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stora familjelyckan efter flytten

För många är bara tanken av att bo granne med sina svärföräldrar en enda stor mardröm, men i det här fallet verkar det till och med vara så att det var Anders som kom med idén. När Charlotte får frågan hur det har gått att ha föräldrarna boendes hos sig svarar hon:

– Superbra! Från början var det Anders förslag. Varken mina föräldrar eller jag hade kommit på idén. Det började med att pappa var uppe hos oss varannan vecka, när mamma hade jobb i Småland.

Idag arbetar mamma Monica med bokföring på Ryds bilglas i Stockholm, där Anders är vd, och huset i Småland har de kvar som sommarhus.

– Vi ses varje dag. De kan komma över och grilla. Ska jag handla något tittar de till de små barnen. Vi kan också ta en promenad eller ställa oss i gymmet hemma och träna tillsammans. De är extremt pigga och unga.

I ett inlägg på sin blogg skriver Charlotte Perrelli att hon och föräldrarna har fullt upp just nu.

”Det blir ingen lång flytt men till ett något större hus, de är sååå glada. Vi renoverar för fullt och till helgen flyttar de in. Så skoj för dem”.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis ärliga ord om sonens hälsoproblem

LÄS OCKSÅ: Därför vill inte Charlotte Perrelli prata om ex-maken Nicola Perrelli

FRÅN FÖRSTASIDAN