Charlotte Perrellis ärliga ord om sonens hälsoproblem

Charlotte Perrelli.

När coronapandemin slog till valde Charlotte Perrelli och hennes familj att isolera sig i Åre.
Nu berättar den folkkära artistens om sonens hälsoproblem i den nya dokumentären Charlotte Perrelli: Året som förändrade allt.
– Vi kände att det inte skulle vara bra om han får det, säger hon

Det var år 1999 som artisten Charlotte Perrellis liv förändrades över en natt. Det var året som vann Melodifestivalen med låten Tusen och en natt, och fick då representera Sverige i Eurovision Song Contest där hon framförde låten på engelska – Take me to your heaven. Det var inte bara här i Sverige man älskade låten visade det sig – utan också i Europa och Charlotte Perrelli vann hela tävligen och blev efter det en världskänd artist!

Tidigare var sångerskan gift med Nicola Perrelli, 51, från 2003 till 2008 och tillsammans fick de två söner, Alessio Perrelli och Angelo Perrelli. Men 2009 beslutade sig ex-paret för att gå skilda vägar.

Idag lever Charlotte Perrelli tillsammans med Anders Jensen, 43, som hon träffade för ungefär nio år sedan. 2015 gifte sig paret och de har nu två barn ihop – sönerna Adrian Romeo Perrelli-Jensen, född 2013, och Alvin Loui Perrelli-Jensen, född 2018.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Charlotte Perrellis och maken Anders visar upp lyxhuset

Just nu är Charlotte Perrelli aktuell i en ny dokumentär, Charlotte Perrelli: Året som förändrade allt, där tittarna får följa med henne under året 2020, ett år som inte varit likt något annat.

LÄS MER: Charlotte Perrelli om hånen och elaka kommentarerna om hennes utseende

I dokumentären visar familjen upp sitt vackra lyxhus i Åre där de tillbringar en hel del tid. Anders Jensen berättar att just Åre är stället där familjen verkligen kan vila upp sig.

Man får också se familjen när de gör olika aktiviteter tillsammans så som att åka skidor eller när de besöker ett spa tillsammans.

– Vi är väldigt mycket med barnen och gör mycket med dem, de upptar ju vår tid. Det är barn och det är jobb, säger Charlotte Perrelli i dokumentären.

Perrellis egna ord om sonens hälsoproblem

Charotte Perrelli berättar också i dokumentären hur det var när coronapandemin började sprida sig i Sverige på allvar. Hon berättar att familjen gjorde ett val på grund av ett hälsoproblem i familjen.

– Den första perioden satte vi oss i karantän i Åre. Lite grann på grund utav att ett av barnen har problem med lungkapaciteten. Vilken gjorde att vi kände att det inte skulle vara bra om han får det, säger hon och fortsätter:

– Där uppe satt vi då väldigt isolerade. Högstadiet stängde och de började plugga på distans. Det var jättemycket arbete där. Jag kände ett tag att "herregud nu har jag blivit mattant och lärare". Hela dagarna blev det superrörigt.

FOTO: Discovery+/Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques drar tillbaka skilsmässoansökan

LÄS OCKSÅ: Jenny Alversjös chock efter Sarah Dawn Finers avslöjande om graviditeten