Jenny Alversjös chock efter Sarah Dawn Finers avslöjande om graviditeten

Sarah Dawn Finer och Jenny Alversjö

Foto: TV4

Sarah Dawn Finer håller sin graviditet hemlig.
Men ett nytt avslöjande i Nyhetsmorgon får nu Jenny Alversjö att känna oro för artisten.

Sarah Dawn Finer, 39, har kanske en av Sveriges mest älskade röster. Just nu är hon dessutom aktuell som jurymedlem i TV4:s Talang och under lördagskvällen kunde vi se henne leda galan Don't stop the music på kanalen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sarah Dawn Finers hemlighetsfulla familjeliv

När det gäller Sarahs privatliv är hon tillsammans med pojkvännen Jonas Reinsjö, 39, och paret har levt ihop under flera års tid. Paret har tillsammans tre-åriga dottern Annie Grace Finer, och Jonas har dessutom fyra barn från en tidigare relation.

Det har nu blivit dags att utöka familjen ytterligare – Sarah är nämligen gravid med sitt andra barn. Nyheten avslöjade hon för första gången i direktsänd tv då hon gästade TV4:s Efter fem.

Det var när programledare Tilde de Paula frågade om Sarah önskade sig något speciellt inför jul som Sarah avslöjade graviditeten.

– Jag önskar mig att min bebis kommer ut om några månader och är frisk och att jag klarar mig igenom den här pandemin hela vägen tills dess, sa Sarah i programmet.

Jenny Alversjös chock efter Sarahs plan för graviditeten

Men hittills så har Sarah inte delat med sig av gällande gravidlyckan. Sarah är nämligen väldigt sparsam med detaljerna kring sitt privatliv. På sociala medier ligger det stora fokuset på arbetet som artist.

LÄS MER: Så ser Jenny Alversjös dotter Olivia ut idag

Under söndagen gästade däremot Sarah TV4:s Nyhetsmorgon. Trots att även denna intervju främst handlade om hennes karriär kom hon tillslut med ett erkännande som involverade bebisen i magen.

– Jag ska försöka göra en EP till innan jag klämmer ut den här bebisen, så att jag kan vara lugn med den sen. Men jag hoppas att vi hinner göra en till det vore väldigt kul, säger Sarah i programmet.

Sarah som har fullt upp med både tv-uppdrag och ny musik får Jenny Alversjö att tappa hakan.

– Nu blev jag lite orolig här att du ska hinna med allt det här, säger Jenny.

– Nejdå, det tog två dagar att spela in, säger Sarah och lugnar programledaren.

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks skräckupplevelse – en månad innan förlossningen

LÄS OCKSÅ: Både Björn Kjellman och Suzanne Reuter blir nya Ica-Stig

Senaste nytt