Jenny Alversjös dotter har vuxit upp – så ser Olivia ut idag

Jenny Alversjö och dottern Olivia

Foto: TT

Nyhetsmorgon-profilen Jenny Alversjö är mamma till två barn.
Dottern Olivia är idag 20 år gammal – så här ser hon ut!

Jenny Alversjö, 46, är en av de populära programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon. Under årens gång har hon även lett en hel del andra program och är därför ett välkänt ansikte på kanalen.

Jenny Alversjös familjeliv med barnen

Hösten 2017 skilde sig Jenny med den tidigare maken Patrik Larsson. Det forna paret hade då varit gifta i elva år och fick tillsammans två barn – sonen Leo, 17, och dottern Olivia, 20. Jenny har tidigare kommenterat skilsmässan i en intervju med Hänt.

– Livet är för kort för att stanna kvar och inte ta de där viktiga besluten. Det funkar, jag hyr en lägenhet så länge i stan och vi har barnen varannan vecka och vi är absolut vänner även om det förstås alltid är en massa känslor inblandade, sa Jenny då.

Dottern Olivia har sedan barnsben synts med sin mamma på offentliga tillställningar. Detta har inte heller minskat desto äldre hon blivit utan Olivia har då och då dykt upp på röda mattan, även under de senare åren. År 2015 var Jenny på premiär med båda barnen.

Jenny Alversjö med barnen Leo och Olivia

Jenny Alversjö på premiär med barnen Olivia och Leo.

TT

Stödet från familjen under sjukdomstiden

Även om Jenny oftast är glad i tv-rutan så har hon genomgått ett tufft år. I oktober 2019 drabbades hon av en hjärnblödning och fördes akut till sjukhus. I april meddelade TV4-profilen att läkarna hade hittat orsaken till hjärnblödningen, det visade sig vara små kärl i bakhuvudet som inte sluter tätt in i en ven och därav behövde lagas. Hon tvingades då genomgå en hjärnoperation mitt under den pågående pandemin, vilket innebar att Jenny inte fick motta några besök från sina nära och kära.

LÄS MER: Så ser Jenny Strömstedts tvillingdöttrar ut idag

Inte nog med detta drabbades programledaren nyligen av coronaviruset. Idag är hon frisk från viruset och som tur är har Jenny haft kärleken Anders Bernunger och sina barn, vid sin sida genom de tunga tiderna.

Så ser Oliva Alversjö ut idag

Att barnen är viktiga för Jenny står inga tvivel om, hon och dottern visar sig ha en riktigt nära relation. I samband med Olivias 20-årsdag delade Jenny med sig av ett inlägg om kärleken till dottern.

”Idag för 20 år sen blev jag mamma för första gången - och till dig. När du föddes var det som jag fick en extra kroppsdel. Precis allt blev självklart. Att se dig växa upp till den coola, starka, kloka, vackra du är med avundsvärd integritet har varit, och är, det bästa med livet. Jag är så oerhört stolt över dig Olivia Alversjö. Stort grattis på din 20-årsdag. Vi är så lika. Utan dig är jag halv”, skriver Jenny i inlägget.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens oväntade ord om TV4-profilen Marcus Oscarsson: ”Var har de hittat honom?”

LÄS OCKSÅ: TV4-Marcus Noterius okända skandal – med världsstjärnan

Senaste nytt