TV4:s besked om Nyhetsmorgon efter Jenny Alversjös stroke

Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon

Jenny Alversjö drabbades av en hjärnblödning tidigare i veckan.
Nu berättar TV4 hur hon kommer att ersättas i Nyhetsmorgon.

Det var under torsdagseftermiddagen som Jenny Alversjö, 45, berättade för sina följare att hon drabbats av en stroke. Precis innan hjärnblödningen kände sig Nyhetsmorgon-profilen glad, stark och lycklig. Hon kunde inte alls ana vad som komma skulle.

”Var så glad, stark och lycklig för några dagar sen och så – pang. Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten”, skrev hon i inlägget och fortsatte sedan:

”Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag…mitt i livet. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla. Men enligt läkarna har jag haft tur. Det har gått så bra det bara kan gå och jag mår under omständigheterna bra”.

Jenny Alversjö berättade vidare att hon fortfarande är chockad och har ont i huvudet men har efter detta insett hur skört livet är. Hon uttryckte även sin tacksamhet över att ha haft sin nya pojkvän Anders vid sin sida.

”Tack Anders. Utan dig hade jag inte kommit till sjukhuset så snabbt. Nu behöver jag vila och bli stark så ses vi snart igen”.

TV4:s besked om Jenny Alversjö efter insjuknandet

Förra veckan var Jenny Alversjö på en kärleksresa i New York tillsammans med pojkvännen. I lördags återvände hon till jobbet på TV4 – men drabbades alltså av en hjärnblödning strax därefter. På Nyhetsmorgons Facebook-sida skriver TV4 att de hoppas att hon snart mår bättre.

”Krya på dig Jenny Alversjö. Vi tänker på dig och önskar snabb bättring!”, skriver kanalen i ett inlägg.

I ett mejl till Hänt berättar Johanna Thulin Bratten, programchef för Nyhetsmorgon, att det i nuläget inte finns någon plan för när Jenny Alversjö återvänder till programmet.

”Viktigast just nu är att Jenny får lugn och ro att återhämta sig. Under tiden kommer kollegorna i Nyhetsmorgon-familjen att hoppa in som ersättare. Vi sänder varma tankar till Jenny och hennes familj”, skriver Johanna Thulin Bratten till Hänt.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Instagram