Pernilla Wahlgrens hyllning till Marcus Oscarsson

Pernilla Wahlgren gillar Marcus Oscarsson

Björn Lindahl/Aftonbladet/TT, Maja Suslin/TT
Pernilla Wahlgren har följt TV4:s valvaka, och det visar sig att hon har starka känslor om den politiske kommentatorn Marcus Oscarsson.
– Var har de hittat honom, säger hon i podcasten Wahlgren & Wistam.

Artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren och programledaren Sofia Wistam brukar ta upp vitt skilda ämnen i sin podcast Wahlgren & Wistam.

I den här veckans avsnitt var det valet i USA som stod på agendan. De spelade in på fredagen, alltså innan beskedet om att Joe Biden vann kom. Därför spekulerar de om utgången av valet och om vad som skulle hända ifall Donald Trump skulle bli omvald.

De skämtar bland annat om att Joe Biden verkar lite virrig och tycker att demokraterna borde kunnat hitta någon yngre – och helst en kvinna.

– Men ni som vill känna er lugnade kan tänka så här att 2024 – då lovar Kanye West att ställa upp. Om du blir Trump nu och sen Kanye West... Vad kommer att hända?, undrar Sofia Wistam.

Pernilla Wahlgrens oväntade ord om Marcus Oscarsson.

De pratar vidare om att det ändå borde vara så att Joe Biden vinner, även om Donald Trump har ett stort följe.

– Vi tackar för denna politiska rapportering från Wahlgren och Wistam, det känns som att ni har kommit rätt, säger Sofia Wistam när hon rundar av segmentet.

– Det är bara att mejla oss om ni har fler frågor om valet. Vi sitter inne på alla svar. Det är vi som ger han den där härliga människan på TV4..., börjar Pernilla Wahlgren innan Sofia Wistam skjuter in att han heter Marcus Oscarsson.

– Var har de hittat honom? Unik personlighet. Han gör ju så att det blir roligt att lyssna på politik, säger Pernilla Wahlgren.

Sofia Wistam om Marcus Oscarsson

Marcus Oscarsson är TV4:s politiske kommentator, och hyllas ofta av tv-tittarna för att han på ett pedagogiskt och underhållande sätt berättar om läget i politiken, både vad gäller i Sverige och utomlands.

LÄS MER: Sanningen om Marcus Oscarssons mystiska kärleksliv

Främst syns han i Nyhetsmorgon och under speciella sändningar som valvakor, men han är också i nyhetssändningarna på TV4.

Sofia Wistam håller med Pernilla Wahlgren (och TV4-tittarna) och berätta att hon haft chansen att prata med Marcus Oscarsson en hel del den senaste tiden..

– Jag har ju sänt morgonradio hela veckan, och då har vi ringt honom så att jag kan ställa alla mina amatörfrågor. Det är roligt också, för man är ju nyfiken. Det är lätt att säga att Trump är tokig och allt sådant där, men man vill ju att någon annan ska bekräfta det, säger hon.

FOTO: Björn Lindahl/Aftonbladet/TT, Maja Suslin/TT

Läs också: Marcus Oscarsson om plötsliga frånvaron i Nyhetsmorgon

Läs också: Pernilla Wahlgrens nya tv-program

Senaste nytt