TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marcus Oscarssons mystiska kärleksliv – sanningen bakom spekulationerna

27 jun, 2020 
Marcus Oscarssons mystiska kärleksliv – sanningen bakom spekulationerna
Marcus Oscarsson är en känd tv-profil på TV4 som kanalens politiska expertkommentator.
Men hur ser egentligen privatlivet ut? Stämmer spekulationerna om flickvännen?
Annons
Allt om Marcus OscarssonBrand logo
Allt om Marcus Oscarsson

Marcus Oscarsson, 44, föddes den 21 mars år 1976. Han är utbildad till både journalist och statsvetare och har verkat som opolitisk tjänsteman vid Regeringskanslitet.

Men de flesta tv-tittarna känner igen honom från TV4, som kanalens politiska expertkommentator. Populär är ett ord som beskriver honom väl. Men hur ser privatlivet ut? Och framförallt, hur lever kärleken för honom?

Marcus Oscarsson
FOTO: Maja Suslin/TT

Spekulationerna om hemliga flickvännen

Marcus har över 200 tusen människor som följer hans Instagram-konto. Följarna får hänga med i Marcus vardag och även bli upplysta om olika politiska sammanhang som äger rum.

Något han däremot inte gör på sin Instagram är att dela med sig av sitt privatliv. Ibland kan han skriva några ord om kärlek, men då samtidigt poängtera att det finns många där ute som inte har någon nära. Fint!

Annons

Så, hur ligger det egentligen till med kärlekslivet för Marcus?

För ett par år sedan florerade en hel del rykten om att han hade en bit yngre flickvän. Hon ska heta Sandra och vara född år 1989, alltså 13 år efter Marcus själv.

Men det är var dock något som varken Marcus eller Sandra har bekräftat. Detta trots att de synts till tillsammans och att Marcus har lagt en del flirtiga kommentarer på Sandras bilder hon delat med sig av på Instagram, något som Stoppa pressarna uppmärksammade då.

Idag följer de inte varandra på sociala medier.

Kärlekslivet idag

FOTO: Roger Tillberg/TT, Lotte Fernvall/TT

Annons