Sarah Dawn Finers stora gravidlycka – avslöjar i Efter fem

22 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Sångerskan Sarah Dawn Finer väntar barn.
I en intervju i Efter fem berättar hon nu om gravidlyckan.
Annons
Sigrid Bernsons bebislycka – stora glädjen över familjetillskottet: ”Lilla underbara älskade”
Sigrid Bernsons bebislycka – stora glädjen över familjetillskottet: ”Lilla underbara älskade”

Det har gått fyra år sedan sångerskan Sarah Dawn Finer släppte nyheten om att hon var gravid med dottern Annie Grace Finer. Hon släppte bomben genom att lägga upp en bild på sin gravidmage på Instagram och direkt fylldes kommentarsfältet med gratulationer från vänner, kollegor och familj.

Nu fyra år senare är det dags igen. Det är i en intervju i Efter fem som hon berättar att hon är gravid med barn nummer två.

Sarah Dawn Finers graviditetsavslöjande i direktsänd tv

Det är under tisdags-eftermiddagen som sångerskan gästar aktualitetsprogrammet Efter fem för att prata om vad hon gjort under det tuffa pandemiåret. Bland annat så har hon startat podden Talk to me där hon pratat med flera kända personer som Mauro Scocco och Lill Lindfors. Men det verkar inte vara det enda, och absolut inte det största, som hänt Sarah år 2020.

Annons

Det är när Tilde de Paula frågar om Sarah önskar sig något speciellt till jul som hon nämligen avslöjar att hon är gravid med sitt andra barn. När hon berättar vad hon önskar sig tar hon sig på magen och både hon och Tilde blir uppenbart berörda.

– Jag önskar mig att min bebis kommer ut om några månader och är frisk och att jag klarar mig igenom den här pandemin hela vägen tills dess, säger hon varpå Tilde gratulerar och säger att hon absolut tror att det kommer gå bra.

Sarah Dawn Finers tuffa resa med dottern Annie

Artisten brukar oftast vara rätt hemlig när det kommer till sitt privatliv, men efter sin graviditet med dottern gjorde hon dock undantag. Sarah hade det nämligen rätt så tufft efter graviditeten och i ett öppenhjärtligt inlägg på Instagram skrev hon om sina känslor.

”De senaste två åren har varit de tuffaste i mitt liv hittills, av många olika skäl. Emotionellt och fysiskt. Istället för att skämmas över att gå igenom svårigheter, så vill jag gå ut med detta offentligt för att omfamna mina ärr på alla sätt, på insidan och utsidan och inte skämmas för dem.”

Annons

Musikgalan Don't stop the music

Svenska Musikfonden arrangerar under 2021 en musikgala som de valt att kalla Don't stop the music. Galan kommer att sändas live klockan 20.00 på TV4 den 30 januari och leds av Sarah och musikkollegan Martin Stenmarck, 48.

Stiftelsen arbetar för att stötta alla i musikbranschen som kan ha påverkats och drabbats av den pandemi som råder världen över. Under denna show lyser rampljuset på många svenska kända artister, men också ljudtekniker, scenografer och såklart andra musiker.

Annons