LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Stenmarcks relation till Camilla Läckberg efter Lyckoviken

27 okt, 2020 
Camilla Läckberg och Martin Stenmark
Martin Stenmarck har tagit sig an en roll i Camilla Läckbergs nya serie.
I en intervju med Hänt avslöjar nu Martin den verkliga relationen till deckardrottningen.
– Det händer ju grejer kan man säga, säger Martin till Hänt.
Annons
Intervju med Martin StenmarckBrand logo
Intervju med Martin Stenmarck

Martin Stenmarck, 47, är känd för det svenska folket som artist och har flera gånger tävlat i Melodifestivalen. Men inte nog med att ha en fantastisk sångröst så har han även talanger för att skådespela. Under hösten får tv-tittarna se honom i Viaplays nya serie Lyckoviken.

– Det här med att skådespela är väldigt spännande och jag ser fram emot att se resultatet nu, säger Martin till Hänt på pressträffen inför premiären.

Även om Martin har agerat framför kameran tidigare så erkänner han att det var lite pirrigt att ta sig an den nya rollen.

– Man är väl alltid lite nervös men vi filmade så otroligt mycket så kanske mest inpå första mötet och första inspelningsdagen så kände jag kanske ”hur kommer det gå?”. Jag är så van vid en annan arbetsplats men jag tyckte att det var kul. Det var en hektiskt men varm och välkomnade period, säger han.

Framtidsplanerna efter nya beslutet

Så vad innebär egentligen Martins nya yrkesbeslut för musikkarriären.

Annons

– Musiken kommer alltid att vara mitt nummer ett, så är det. Det är där jag känner mig som mest hemma men jag tycker att det är väldigt roligt att skådespela. Det är som att berätta en historia på ett annat sätt, säger han.

Martin Stenmarck kan även avslöja att det är en hel de ny musik på gång.

Martin Stenmarck om Camilla Läckberg

Förutom kända ansikten framför kameran i Lyckoviken så är det ingen mindre än deckardrottningen Camilla Läckberg, 45, som står bakom den. Både Martin Stenmarck och Camilla Läckberg har länge varit kända ansikten som synts till i rampljuset, men hur ser relationen dem emellan egentligen ut?

När Martin får frågan om han kände Camilla innan deras arbete med Lyckoviken förklarade han läget.

– Kände till, bekanta men hon är ju härlig, det händer ju grejer kan man säga. Jag tycker det är roligt att vara i hennes närhet för det sprakar hela tiden, säger han.

Huruvida Martin och Camilla kommer att fortsätta att tillbringa tid ihop återstår att se, men arbetet visar sig fungerat bra.

– Vi umgås inte på det sättet. Hon har inte varit nere på set, hon var nere två dagar. Men vi kommer säkert att ses i samband med det här och så får vi se om det blir en fortsättning. Mycket möjligt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons