Charlotte Perrelli stöttas av följarna efter hånen om hennes utseende

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli har fått stå ut med mycket hat och utseende-hån under årens lopp.
Nu stöttas hon av SVT-tittarna efter att hon berättade om de elaka hånen i Stjärnorna på slottet.
”Hur kan man vara så elak”, skriver en.

Charlotte Perrelli, 46, är högaktuell i årets säsong av Stjärnorna på slottet. Tillsammans med Ola Rapace, 49, Kjell Wilhelmsen, 53, Shima Niavarani, 35, och Ernst Billgren, 63, har hon synts i rutan varje lördag de senaste fyra veckorna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men när man syns i tv är det lätt att bli bedömd, det är något Charlotte fått erfara ett flertal gånger. I Agneta Sjödins podcast Så in i själen berättar Perrelli att hon har svårt att förstå varför folk skriver elaka saker till henne på internet, på grund av hur hon ser ut i programmet.

– Jag skulle aldrig gå till attack på en annan människa. För mig är det såhär att du gör din grej, jag gör min grej. Här är jag och där är du. Jag skulle aldrig skriva "gud vad du är ful" eller "gud vad du har fula kläder". Det finns liksom inte, säger hon i podcasten.

SVT-tittarnas stöd till Charlotte Perrelli efter hårda orden

När det blev dags för Charlottes dag i Stjärnorna på slottet tog hon bland annat upp de jobbiga tiderna i hennes liv.

– Det var precis som att det var helt okej att tycka vad man ville, och skriva och trycka vad som helst, säger hon och fortsätter:

– Nånting som fick mig väldigt illa till mods var en krönika som skrevs av Linda Skugge. "Varför vill du se ut som en Playboy-brud" löd rubrikerna på löpet som tapetserades överallt i hela Sverige.

Men nu stöttas Charlotte av tv-tittarna efter Linda Skugges elaka artiklar om henne.

LÄS MER: Därför vill inte Charlotte Perrelli prata om ex-maken Nicola Perrelli

”Hon är snygg o duktig, varför ska man trycka ner på sånt. Stå på dig Charlotte. Det där är/va rent elakt sagt utav den här kvinnan. Så ta inte åt dig utav sånt skitsnack.”, skriver en.

”Förstår inte hur man kan vara så elak”, instämmer en annan.

Hårda orden om Charlottes vikt – efter missfallet

Men tyvärr slutade inte de elaka orden om Charlotte. När hon uppträdde i Melodifestivalen 2017, hade hon precis drabbats av ett missfall. På grund av det var hon med all förståelse lite rund – och även i det läget fortsatte medierna att klanka ner på hennes utseende och vikt.

– Då fick jag ju kritik för att jag var för tjock, så klart! Det var kommentarer som "kunde hon inte bara deffat ner sig nu när hon skulle komma tillbaka här", berättar Charlotte i programmet.

”Små avundsjuka människor som själva mår dåligt! Charlotte är både snygg och en fantastisk artist!”, skriver en tittare nu.

”Hur man kan uttrycka sig så? Så fruktansvärt illa, nä Charlotte, du är vacker och har en otrolig stämma och personlighet.. å ditt härliga skratt..”, skriver en annan uppmuntrande tittare.

”Svenska avundsjukan, du har en röst som oss som älskar att sjunga hellre än bra bara kan be till gudarna om att man skulle fått, även medier borde lära sig att har man inget snällt att skriva då borde man hålla tyst..”, konstaterar en tredje.

FOTO: Instagram, SVT

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli om förändringen med Anders Jensen – efter gravidbeskedet

LÄS OCKSÅ: Så är Anders Jensen och Suzanne Sjögrens relation efter lyckan med Charlotte

Senaste nytt