TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques drar tillbaka skilsmässoansökan

01 feb, 2021 
Lars Lerin och Junior skiljer sig
Lars Lerin och maken Manoel ”Junior” Marques Lerin ansökte om skilsmässa efter att ha tillbringat över 11 år tillsammans.
Men nu drar Lerin tillbaka skilsmässoansökan.
”Det var ett misstag”, skriver han i ett mejl som NWT tagit del av.
Annons
Lars Lerin drar tillbaka skilsmässoansökan: "Det var ett misstag"Brand logo
Lars Lerin drar tillbaka skilsmässoansökan: "Det var ett misstag"

Lars Lerin och hans make Manoel ”Junior” Marques Lerin var högaktuella under december förra året. Konstnären fick då det ärofyllda uppdraget att vara julvärd på SVT och i rutan syntes han ihop med sin kärlek.

– Jag tycker det är så tråkigt att säga nej till allting. Och man lever bara en gång. Så varför inte säga ja istället?, sa Lars Lerin då om det nya jobbet.

Under julaftonskvällen fick tittarna se dem njuta i varandras sällskap och kärleken verkade sprudla mellan dem. Men nu har äktenskapet tagit en helt ny vändning – när de har skickat in en ansökan om skilsmässa.

Svårigheterna med kommunikationen

Lars Lerin och Junior träffades för flera år sedan genom sin gemensamma granne. Grannen var gift med en brasilianska som kände Junior och som matchade ihop paret så att de fick kontakt över internet.

Men till en början var det inte lätt, då de pratade helt olika språk. Junior kunde inte engelska eller svenska och Lars kunde inte portugisiska. De kunde till en början bara kommunicera genom kroppsspråk och vinkade mest till varandra över skärmen.

Annons

I Tillsammans med Strömstedts har Junior tidigare berättat att det kan vara svårt med kommunikationen mellan paret.

– Jag var rädd att berätta för Lars och förstod inte att han också hade problem. Men när han sa att han förstod mig eftersom han hade samma problematik. Vi hjälper varandra, sa Junior då i programmet.

Skilsmässoansökan – var ett misstag

Under måndagen kom alltså nyheten om att det folkkära kändisparet skickat in en skilsmässoansökan till Värmlands tingsrätt. Nu kommer ytterligare ett chockbesked – de har dragit tillbaka skilsmässoansökan.

I ett mejl som NWT har tagit del av förklarar Lars Lerin att han har ångrat sig.

”Det var ett misstag”, skriver han i mejlet.

FOTO: TT

Annons