Därför gjorde Carolina Gynning och Viktor Philipson slut – verkliga orsaken

Carolina Gynning och Viktor Philipson

Foto: TT

Carolina Gynning och Viktor Philipson väntar barn.
Men i somras levde de på varsitt håll och nu avslöjar Carolina för första gången anledningen till uppbrottet.
– En pressad situation, säger hon i Nyhetsmorgon.

Konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 42, är gravid med sitt tredje barn. Det var i början på januari som Carolina och kärleken Viktor Philipson, 34, gick ut med den stora nyheten.

Från en tidigare relation med exet Alexander Lydecker har Carolina döttrarna Adele och Alicia.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Plötsliga uppbrottet efter stora kärlekslyckan

Carolina och Viktors kärlekshistoria började sommaren 2019. Paret var snabbt enade om att de ville skaffa barn tillsammans, vilket var något som Carolina berättade om öppet. Vägen dit skulle däremot inte komma att bli den enklaste. Men kärleken sprudlade och paret visade flitigt upp sin relation i offentligheten. Detta tills att de plötsligt gjorde slut i juni 2020.

LÄS MER: Carina Bergs chock efter händelsen hos barnmorskan

Som tur var insåg Carolina och Viktor att de inte ville leva utan varandra och återförenades två månader efter uppbrottet. Nu har Carolina gått igenom cirka halva graviditeten med parets första barn och under en intervju i Nyhetsmorgon berättar hon om sitt mående.

– Man är så himla duktig på att förtränga från varje graviditet. Man bara nej men det var kanske inte så farligt. Sen när man väl blev gravid igen så bara ligger man där och kräks och kräks och kräks. Jag har spytt hela tiden i typ tre månader men nu är jag hälften av graviditeten och det har börjat stabilisera sig, säger Carolina.

Därför gick Carolina och Viktor skilda vägar

Vad som även kommer på tal under intervjun är det missfall som Carolina genomgick innan hon blev gravid med bebisen som nu ligger i hennes mage. Programledaren Jenny Alversjö frågar sedan Carolina om detta var anledningen till att paret gjorde slut förra sommaren, detta varpå Carolina för första gången delar med sig av anledningen till uppbrottet.

– Ja men absolut lite grann var det ju det. Det var corona, mina företag gick sämre. Jag var tvungen att permittera all min personal, inklusive mig själv. Vilket typ alla gör nu så det var inga konstigheter men det är ändå jobbigt. Jag drog ner på personalstyrkan till hälften, det hände så extremt många saker där, säger Carolina och fortsätter:

– Man får jobba dubbelt så hårt för att kunna få allting att rulla på. Och sen plus då att jag så gärna ville bli gravid men det var hela tiden negativ, negativ, negativ på stickan. Det blir en pressad situation. Då kände jag ibland att jag måste ta hand om mina barn bara liksom och kunna driva mina företag. Jag måste få det att funka.

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks skräckupplevelse – en månad innan förlossningen

LÄS OCKSÅ: Tittarnas oväntade kritik efter avslöjandet av nya Ica-stig