Tittarnas oväntade kritik efter avslöjandet av nya Ica-stig: ”Tvek”

Suzanne Reuter, Björn Kjellman

Efter att ICA äntligen avslöjat att det är Björn Kjellman och Suzanne Reuter som är nya Ica-Stig och Ica-Stina, har det väckts starka reaktioner.
Men nu är vissa tittare inte riktigt helt nöjda.
”Varför två”, skriver en.
Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet till
Slå på ljud

Nu har beskedet äntligen kommit angående vilka som blir Loa Falkmans, 73, efterträdare – efter flera veckor av spekulationer.

Det var efter att Loa gick ut med den tråkiga nyheten att han nu hoppar av rollen som Ica-Stig som spekulationerna började dra igång. I början gissade många på Tony Irving, Måns Zelmerlöw, och Johan Rheborg. Men efter flera väl utplacerade ledtrådar började fler och fler misstänka att det var Björn Kjellman det handlade om.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det började även spekuleras i om det kanske kunde vara dags för en kvinna att ta över ansvaret som Ica-handlare. Då var det ganska solklart att de flesta trodde på Suzanne Reuter.

Björn Kjellman och Suzanne Reuter är nya Ica-Stig

Nu när det är avslöjat att Björn Kjellman och Suzanne Reuter blir två Ica-handlare i form av Ica-Stig och hans storasyster Ica-Stina kan man med andra ord säga att tittarna var på helt rätt spår.

– Det känns väldigt spännande att ta sig an den här rollen som mina kollegor gjort så bra de senaste 19 åren. Jag hoppas kunna göra min egen tolkning utan att klanta till det fullständigt, sa Björn Kjellman om avslöjandet i ett pressmeddelande.

Suzanne Reuter, Björn Kjellman

Ica-Stig och Ica-Stina

Foto: Peter Gehrke

Berättelsen om Stig och hans Ica-butik har fått en helt ny vändning. I den senaste reklamfilmen framkommer det nämligen att hans okända syster Stina också står som ägare. Med tanke på att hon är äldre än Stig så är det så att hon till och med äger en större andel Ica-butiken. Detta är något som förbryllar Stig, då han lagt ner hela sin kropp och själ i hans kära Ica-butik, medans Stina varit ute och rest.

– Det är väldigt roligt att vara med om att introducera en ny karaktär i ICA-såpan, särskilt som det finns fler kvinnliga handlare idag. Så det här ser jag fram emot, sa Suzanne Reuter efter avslöjandet.

Kritiken efter avslöjandet av nya Ica-Stig

Då tittarnas spekulationer visade sig stämma mycket bra verkar inte så många vara förvånade över Icas nya avslöjande. Men det är däremot vissa som ifrågasätter varför det skulle behövas två chefer.

”Som vanligt, för många chefer”, skriver en tittare.

”Varför två, räcker det inte med en?”, undrar en annan.

Vissa menar också att i och med att Suzanne är en så pass bra och erfaren skådespelerska hade det kunnat räcka med bara henne som butikschef. Och att Björn Kjellman kanske inte riktigt är rätt man för jobbet.

”Hade räckt med Suzanne Reuter. Kjellman är inte lika rolig... och hon behöver inte någon som håller henne i handen direkt......”, konstaterar en tittare.

”Ena halvan helt OK, Suzanne alltså”, skriver en annan.

”Tvek på Kjellman”, skriver en tredje.

FOTO: Peter Gehrke

LÄS OCKSÅ: Se första bilderna här – efter avslöjandet av nya Ica-Stig

LÄS OCKSÅ: Hans Mosessons känga till Loa Falkmans efterträdare

FRÅN FÖRSTASIDAN