TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så träffades Lars Lerin och maken Manoel ”Junior” Marques Lerin

24 dec, 2020 
Lars Lerin och maken Junior
Lars Lerin och maken Manoel ”Junior” Marques Lerin verkar oerhört kära.
Men hur träffades de egentligen? Hänt reder ut!
Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Lars Lerin är ett namn på allas läppar denna jul – då han fått det ärofyllda uppdraget att vara årets julvård på SVT.

De flesta vet nog att han är gift med sin make Junior, eller Manoel Marques Lerin som är hans fullständiga namn, som har två söner tillsammans med.

Men hur träffades paret egentligen? Jo, Lars träffade sin brasilianske kärlek genom sin granne. Hans granne var nämligen gift med en brasilianska som kände Junior och som matchade ihop paret så att de fick kontakt med varandra över internet.

Men till en början var det inte lätt, då de pratade helt olika språk. Junior kunde inte engelska eller svenska och Lars kunde inte portugisiska. De kunde till en början bara kommunicera genom kroppsspråk och vinkade mest till varandra över skärmen.

Lars Lerin med sin man Manoel ”Junior” Marques.

Junior och Lars Lerin starka kärlek

I Tillsammans med Strömstedt har paret berättat om sina likheter och olikheter. Bland annat har de både varit nere i missbruk.

Annons

– Jag var rädd att berätta för Lars och förstod inte att han också hade problem. Men när han sa att han förstod mig eftersom han hade samma problematik. Vi hjälper varandra, säger Junior i programmet.

Även om paret på många sätt är varandras olikheter, är de båda fast beslutna att leva resten av livet tillsammans. Lars menar på att han ofta är lugn men är långsint, medan Junior kan explodera i vrede men snabbt släppa bråket.

– Jag kan inte tänka mig livet utan dig, att vi skulle skiljas åt. Det tar jag för givet att vi ska vara tillsammans resten av livet. Där finns ingen svartsjuka, säger Lars.

– Jag är svartsjuk, jag litar mycket på dig och att du är trogen. Men jag vet jag såg en bild på Facebook där du skrattade så gott på en bild med en kille. Jag kände i luften att det var något, säger Junior i programmet.

Annons