Jessica Anderssons och 10 år yngre sambon Johan Malm har skaffat hund

07 apr, 2021 
Jessica Andersson och Johan Malm
Jessica Andersson är en av Sveriges folkkära artister.
Nyligen kunde vi även se henne i Melodifestivalen för åttonde gången.
Idag bor hon tillsammans med sambon Johan Malm – och nu har familjen utökats!
Annons
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad

Jessica Andersson, 47, slog igenom i Fame Factory år 2002. Efter sin medverkan bildade hon duon Fame tillsammans med Magnus Bäcklund. Fame tävlade i Melodifestivalen år 2003 med låten Give me your love och kammade då hem vinsten, året därpå ställde de upp igen med låten Vindarna vänder oss som kom på en andra plats. Med andra ord är Jessica en riktig schlagerstjärna!

Och sedan dess har vi kunnat se Jessica lite här och var, bland annat har hon varit öppen med sin uppväxt och att hon är dotter till två missbrukare. Hon har även skrivit en självbiografi om den svåra uppväxten som heter När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var. För någon vecka sedan kunde vi såg även se henne uppträda i TV4:s Bingolotto. Och senast vi såg Jessica i ett Mello-sammanhang var i år, med låten Horizon.

Jessica Anderssons liv med kärleken Johan Malm

Jessica Andersson och Johan Malm, 37, har varit ett par i flera års tid. Jessica hade tidigare en relation med musikern Jonas Erixon som hon dessutom fick en son med, dock valde de forna paret gå skilda vägar. Efter uppbrottet tog det ett bra tag innan Jessica hittade kärleken igen, men till slut dök alltså Johan upp.

Annons

De två bor i Onsala, Johan har dock ingen bakgrund i musikbranschen. Han är nämligen krögare och driver flera restauranger.

I en intervju med Expressen beskrev Jessica Andersson sin kärlek till Johan. Hon avslöjade dock att hon var osäker på honom dels på grund av åldersskillnaden, förklarade hon i intervjun.

– När jag precis träffat Johan visste jag vad jag ville, men var osäker på honom, säger hon och fortsätter:

– Jag är 47 och han är tio år yngre. Det är inte självklart att det ska fungera med åldersskillnad, men för mig känns det som att jag är färdig. Jag behöver aldrig mer söka leta och kan se mig och Johan under resten av mitt liv.

Familjens familjelycka – välkomnar en ny familjemedlem

Nu har Jessica avslöjat för följarna och fansen att familjen väntar en ny familjemedlem. Det är ingen mindre än en liten hundvalp som kommer ansluta till familjen inom ett par veckor.

”Glad påsk. Och här är vårat nya lilla tillskott till familjen. Om 10 veckor är hon här”, skriver Jessica till bilden där sambon Johan syns hålla i en liten valp.

Annons

FOTO: Jerker Norlander/TT // WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

Annons